Ik heb een raar knobbeltje bij me vagina. Wat is het?

Hallo,
Ik ben een meisje die ongeveer een half jaar ongesteld is.
Laatst heb ik ontdekt dat er naast me vagina een knobbeltje zit, dat knobbeltje doet ook een beetje pijn.
Alleen ik durf het niet aan me moeder en de dokter te vertellen(Want het is een mannelijke dokter)Wat moet ik nu doen?
Kunnen jullie mij vertellen wat het is?!
Gr anoniem

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het kan een cyste zijn... of misschien een ontstoken haarvaatje.. of een ingegroeid haartje.. wat t ook kan zijn, je kan altijd aan je huisarts vragen of deze een vrouwelijke collega heeft die jou kan nakijken..

Ik Kan mij voorstellen dat het heel moeilijk voor je is maar ik zou toch even naar de huisarts gaan. Geloof me: hij heeft al veel vaker vrouwelijke geslachtsorganen gezien (in alle soorten en alle leeftijden) en hij zal echt niet met sexuele aandacht naar jouw vagina kijken. Maak je daarover maar geen zorgen. Als je dat prettig vindt mag je altijd je moeder, zus of heel goede vriending meenemen. Ga nou maar want je gezondheid is het allebelangrijkste!

Gewoon tegen de huisarts zeggen dat je iets wil bespreken met een vrouwelijke arts. Regelen ze zo voor je. Een goed huisarts doet daar niet moeilijk over.

waarschijnlijk een talgkliertje dat vol zit, kijk het nog maar eens 2 weken aan en dan zal het een heel eind weg zijn.

Ga dan naar een vrouwelijke huisarts,die begrijpen je echt meer,over zulke situaties,en maak je je verder maar geen zorgen over.

Ik denk dat het na een paar dagen wel goed gaat en anders vertel het aan je bff die kan je vast helpen om je over te halen Toegevoegd na 1 minuut: Om naar de dokter te gaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100