hoe weet ik dat een jongen op mij verliefd is want ik ben op een jongen uit de klas en ik weet niet of hij mij leuk vind?

help me ik weet niet of die jongen op mij is

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door de zoekfunctie op deze site te gebruiken. (Zie link hieronder). Daar krijg je dan een stuk of 300 tot 400 keer deze vraag voorgeschoteld en misschien wel duizend bruikbare antwoorden.

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/zoek?q=weet+verliefd+is

ga er naar toe en vraag het hem

Dan heb je een probleem, dat je heel snel kunt oplossen,door naar hem toe te stappen en het te vragen.

Dat kan je niet van tevoren weten. Dan moet je een praatje maken met hem. Als hij stoer of verlegen doet, dan kan er wel eens iets zijn, maar dan weet je het nog niet zeker. Gewoon een beetje kletsen en dan zien wat er gebeurd.

if they like you they help you geef hem dus hinds op een gegeven moment zal hij wel doorhebben dat hij je leukt vind en maakt hij de eerste stap raak hem aan flirt met m kijk naar m en glimlach speel met je haar Ik denk dat je die zaken zelf wel weet....

laat hem zelf merken dat je hem leuk vind op de manier van,,een glimlach naar hem toe,een lange blik naar hem toe zenden,en dat soort kleine dingetjes,natuurlijk niet overdrijven.reageert hij op een soort dezelfde manier,nou dan vind hij jouw misschien ook wel leuk.een beetje vissen maar,toch?

probeer via een vriend van hem erachter te komen wat hij voor je voelt. dan kan je óók niet afgaan. lukt dát niet,kan je altijd proberen hem een sms'je te sturen of te mailen (= dan ook op afstand en dan ga je ook niet af). en lukt dát niet...tja,dan zal jij zélf de "stoute schoenen" aan moeten trekken en 't hem gewoon 's moeten vragen,wat hij van je vindt. doe dat dan wél als er niemand (vlakbij) in de buurt staat; mócht het dan voor je gevoel foutgaan,dan houd je in ieder geval de eer aan jezelf weet je.

Kijk is afentoe naar hem , of hij naar jouw kijkt. en als je oog contact hebt , geef dan heel simpel een knipoog. Of, je gaat gewoon naar hem toe en vraagt het aan hem. Dat is soms best eng! Of laat het via via doen , ik bedoel hier mee : - Vraag aan een vriendin of zij wilt vragen aan hem of hij iemand leuk vind. - Zegt hij ; '' Ja ik vind wel iemand leuk! '' - Dan moet zij vragen ; '' wie dan ? '' - en als het goed is geeft hij antwoord . maar hij kan ook vragen hoezo? dan zeg je gewoon; Ik ben nieuwschierig. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100