Waar kun je terecht als je de vrouw van een pedofiel bent

vraag ik me gewoon af. Stel dat je man pedofiel blijkt te zijn. (niet te verwarren met pedoseksueel). Zijn er internetsites of organisaties die je kunnen steunen en begeleiden hierin?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zoek maar even op Schorer Stichting Contactgegevens op http://www.schorer.nl/28/schorer/contact/ zij weten wellicht meer. Bel ze eens.

Ten eerste een goeie vraag; + Ik schat in dat de NVSH je daar verder kan helpen.

De Waag of Kairos zijn 2 instanties die 'dader'hulpverlening bieden. Daar kan je ook als partner terecht of in ieder geval advies vragen.

ga naar iemand anders

op bureau halt

Ik zou zeggen: wend je tot een goede echtscheidingsadvocaat.

Ik denk dat je bij je partner moet zij voor een uitleg.. en trek dan je eigen conclusies

Als u de partner zou willen blijven van iemand die criminele activiteiten ontplooit bent u medeplichtig, en kunt u overwegen als u daarmee niet kunt leven aangifte doen en echtscheiding aanvragen of uw partner (indien niet gehuwd) verlaten.

Een héél serieus gesprek met uw man voeren en hem de keuze voorleggen: 1) of je laat je psychiatrisch behandelen en/of begeleiden voor je afwijkende sexuele gedrag/gevoelens en als je daar serieus aan (blijft) werken,dán ben ik bereid je te steunen en verder met je te gaan 2) of je laat je leiden door je abjecte sexuele voorkeur en dat betekent dan het onvermijdelijke einde van onze relatie Zo duidelijk zou u 't kunnen stellen denk ik. Toegevoegd na 10 minuten: Hier zou ik voor ú ---zélf een relationeel slachtoffer in deze--- ook uzelf zou 't beste,of uw man nou zich laat behandelen of niet, naar een deskundige kunnen gaan (b.v. iemand van de GGZ= Geestelijke Gezondheids Zorg). Daar kunnen ze u begeleiden om met uw situatie om te leren gaan en kunnen ze u nuttige "ankers" ter hand doen (= sleutelbegrippen welke als leidraad dienen voor positief te handelen en/of te reageren op bep. moeilijke situaties). Héél veel succes en sterkte gewenst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100