Wanneer je sex hebt met condoom en deze knapt, terwijl je aan het *bouncen* bent met een HIV patient, hoe groot is de kans dan dat je 'besmet' raakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ha, die Kiwigoud; Die kans is niet in exacte cijfers uit te drukken, maar als je het ding voelt scheuren en tijdig terugtrekt zal de kans op besmetting kleiner zijn dan bij bewust onveilige seks.

Redelijk groot. Ik zou het je niet aanraden.

die kan is zeker aanwezig en als ik zou weten dat iemand hiv heeft, dan denk ik niet dat ik nog seks zou willen. Stel dat het gebeurd, laat je dan testen.

Ik neem aan dat het 50% is. Je kan het krijgen of niet, dan kan je nog beter Russisch roulette spelen.

Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om extra veiligheid te krijgen als partner van een hiv-geïnfecteerde. Laat je behandelend arts je hierover voorlichten.

het licht eraan wanneer die knapt als hij meteen knapt bij de eerste *kets* zal het niet gevaarlijk zijn. Als hij na een paar minuten knapt na al flink bezig te zijn geweest zal er al flink wat vaginaal vocht en mannelijk voorvocht zijn zal er wat meer kans zijn want dit is het goedje dat HIV overbrengt.

Als heren hun geslacht na de daad wassen en uitplassen zijn de meeste "boosdoeners" verwijderd van plekken waar ze lekker kunnen broeden en besmetten. Voor dames ligt het wat ingewikkelder. Maar deze moeten zicht niet inwendig douchen omdat dan een ziekmaker naar binnen gespoeld kan worden. Bel dan maar met een goede arts of gynaecoloog voor advies.

Geloof maar niet dat er een grote kans is, er is namelijk 0,5% kans dat je het HIV virus oploopt door seksueel contact. Toegevoegd na 43 seconden: Betekent natuurlijk niet dat je niet zomaar seks moet gaan hebben en je niet laten testen, maar zeggen dat je 50% kans hebt op HIV vind ik een beetje bangmakerij

Bronnen:
http://www.sehverpleegkundige.nl/HIV%20bes...

Vrij groot denk ik. Maar er zijn condooms te koop die dikker zijn... koop die dan maar als je daarbij beter voelt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100