Kan een mens ontsnappen aan de biologische d(w)(r)ang tot voortplanting?

Ik denk de hele dag aan en droom 's nachts van seks. Ik heb geen partner(s) en masturberen verandert er ook niks aan. Ik blijf obsessief aan voortplanten denken. Mijn lichaam laten verminken of middelen innemen teneinde die drang af te remmen wil ik niet, ik wil mijn lichaam zo gezond en natuurlijk mogelijk houden.
Voortplanten zonder seks boeit me weinig maar ik heb het wel een paar jaar gedaan.
Het is dusdanig intens dat ik bijna onafgebroken vagina's zie voor mijn geestesoog. Wanneer ik onder mensen ben wordt mijn blik ook de hele tijd naar de billen van vrouwen getrokken.
Ik functioneer verder wel normaal, ik doe mijn werk heel goed en graag maar terwijl ik werk zie ik in mijn verbeelding dus ook de hele tijd vagina's en heb ik fantasiën van wat ik ermee wil (beffen, penetreren...)
Ik leer ermee leven omdat ik besef dat dit niks meer is dan de natuur die een lichamelijk heel gezond persoon dwingt tot reproductie. De enige uitweg lijkt me wanneer vrouwen zich ook ter beschiking zouden stellen en ik dus meerdere keren per dag seks zou hebben maar ik besef dat dit althans in onze streken niet zal gebeuren. Ik was ooit 7 maanden in Brazilië en daar viel het me op dat men wel veel meer geneigd is tot seksualiteit. Terugkeren daarheen zit er voorlopig niet echt in omdat ik een dochtertje van 7 heb waar ik heel goed voor zorg maar die ook bij haar moeder woont. De moeder is ook helemaal niet van plan naar andere oorden te trekken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat kan niet. Net zomin als je je kunt onttrekken aan de drang tot eten en drinken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100