Kan je een (niet direct zichtbare) SOA oplopen die je libido/vruchtbaarheid aantast? Zo ja, hoe is deze overdraagbaar?

Ik ben een man van 25. Aangezien het mij nooit op de normale manier gelukt is om een leuk iemand te vinden, ben ik op m'n 24e betaald met dingen gaan experimenteren. Achteraf vond ik het verschrikkelijk, smerig en denk ik er liever niet aan terug.

Los daarvan voel ik me sinds deze periode veel minder aangetrokken tot vrouwen en heb ik veel minder zin in sex (ik masturbeer dus ook veel minder, als in 10x minder dan ervoor). Ik heb voor de rest nergens last van en weet bijna zeker dat ik geen SOA kan hebben gekregen, maar het is nu al meer dan een jaar geleden en er is nog steeds niets veranderd.

Aangezien het een beetje lullig staat als ik dit verhaal voor niets bij een arts sta te vertellen, eerst maar even hier. Hopelijk worden er nog wat nuttige reacties geplaatst ipv veroordelingen :P.

Weet jij het antwoord?

/2500

je hoeft niets uit te leggen voor een soa test .... je kunt hem ook gewoon doen "just to be sure" er zijn verschillende soas die je niet zo direct kan zien .... dus ik zou hem wel laten doen. en je libido tja ... zonder partner gaat die naar beneden ... je word ouder je werkt harder je strest meer en niemand die je stimuleert .... zo gaan die dingen nu eenmaal. zodra je een vriendin krijgt is dat probleem vanzelf opgelost, dus daar zou ik mijn eigen niet over druk maken

Zoals gezegd zijn er zeker SOA's die je ongemerkt heel lang bij je kan dragen. Chlamydia is daar een goed voorbeeld en bovendien een SOA die veel voorkomt in Nederland. Laat je testen, dan weet je het zeker. Wat betreft je libido denk ik dat het tussen je oren zit. Je eerste ervaring met sex (afgezien van masturberen) is zo slecht dat je er waarschijnlijk steeds aan terug denkt als je masturbeert. Daardoor heb je er automatisch minder zin in. Remedie: goede sekservaringen opbouwen! Dit kan ook prima via betaalde seks, bedenk alleen goed van te voren wat je wilt en ga voor een goed aanbevolen (meestal niet de goedkoopste) escortservice.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100