waarom houden vrouwen het langer vol dan mannen onder het vrijen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat klopt dat is waar... En dat komt omdat mannen moeten op elk moment kunnen presteren... De man kun je vergelijken met een knaller, als je het lontje ontsteekt weet je dat de knal binnen een paar minuten (lees seconden) afgaat... De vrouw is net als een grote pan met water, die warmt heel langzaam op en alleen bij 100° kookt het en geen seconde eerder... Daarom...

dat ligt er ook een beetje aan wie er boven of onder ligt.

Omdat de clitoris en de g-spot vaak moeilijk te bereiken zijn. De eikel van een man wordt tijdens de coïtus constant gestimuleerd.

Ik denk dat in jou relatie de man het meeste werk doet, dit is namelijk niet altijd het geval. Toegevoegd na 1 minuut: Het is 'jouw' relatie, excuus.

Een vrouw kan meerdere orgasmes na elkaar krijgen. Bij de man neemt na één orgasme de erectie meestal snel af. Sommige mannen kunnen ook wel twee keer achter elkaar klaarkomen, maar de spanning is er dan meestal wel af. (Uitzonderingen daargelaten). Het is namelijk zo, dat je na een flinke inspanning vermoeid raakt. Dan heb je je bloed allemaal nodig om weer op adem te komen. Hietoe zal dus ook het bloed uit de zwellichamen in de penis zich terugtrekken, waardoor dus de erectie afneemt.

Wie zegt dat. Bij mij is dat juist andersom.Dus antwoord op je vraag, "dat is niet zo"

In mijn ervaring (en vrienden om mij heen) ben ik het ook absoluut niet met je eens. Ik wil vaak vaker, meer en langer dan mijn partners in bed. Ligt er maar helemaal aan hoe de verstandhouding is tussen de twee vrijende mensen is ook.

Dit is wel een algemeen aanvaard vooroordeel, maar ik denk niet dat dit zo algemeen waarheid is. Niet alle mannen houden het maar kort vol, sommige kunnen meer dan 12 uur doorgaan. 1 - niet alle mannen hebben snel hun hoogtepunt (bv alcohol drinken stelt dit uit) 2 - niet alle mannen verliezen hun hardheid na het hoogtepunt, en kunnen dus vaker 3 - er zijn ook mannen die vaker kunnen klaarkomen. Er zijn ook beperkingen bij vrouwen 4 - niet alle vrouwen kunnen meerdere hoogtepunten hebben. 5 - vrouwen krijgen op den duur last van wrijving, waardoor het pijnlijk wordt; dit gaat bij de een sneller dan bij de ander.. Mannen die geen last van de beperkingen hebben houden het vaak langer vol dan dan vrouwen, omdat hun huid minder gevoelig is voor de wrijving. Als je het antwoord op je vraag zoek, dit staat in de negatieven van eerste vier antwoorden, hier samengevat: - mannen die snel hun hoogtepunt hebben, - mannen die hun hardheid verliezen na het hoogtepunt, en kunnen dus vaker - mannen die slechts een keer kunnen klaarkomen per vrijpartij. - vrouwen die meerdere hoogtepunten hebben.

klopt niet helemaal, heb vaak juist het omgekeerd. Mede doordat ik veel sport en dus redelijk goed conditie heb.

Omdat stil liggen minder energie kost dan je opdrukken.

Dit kun je in zijn algemeenheid beslist niet stellen, Factoren als leeftijd, libido, hormonale huishouding, gezondheid/fitheid en de mate van lust op dat moment bepaalt de balans wie van het stel het het best presteert. De door oxitocine(verliefdheidshormoon) opgejaagde lijven van jonge mensen houden het vaak heel lang vol, zje lichaam beloont je met een stoot prethormonen en dat geeft een enorme drive aan mannen EN vrouwen. In mijn jonge jaren had ik een buurman met een best leuk uitziende vrouw. Hij vertelde mij dat hij na 2-3X kapot was en zijn vrouw meer wilde. Dat was voor mij toen moeilijk te begrijpen, 7-8 keer op een nacht was voor ons geen enkel probleem. Dat is nu helaas wel anders...... We hebben er een paar prachtige mannen aan overgehouden, waarvan we elke dag genieten, al zijn ze allang volwassen. Mannen die beduidend minder zin hebben dan hun vrouw (dat komt meer voor dan je denkt)kunnen hun vrouw misschien vragen een wat actieve rol in te nemen, het is echt geweldig om je vrouw eens de leiding te geven, vooral als ze ook nog vindingrijk is en de g spots gaan bewerken, ze moeten de jonge heer dan juist even met rust laten. Als ze bedreven zijn, laten ze je als man sterretjes zien. Als het scrotum meer lijkt op gedroogde pruimen(letterlijk bedoeld), dan is het even op en moet manlief even aansterken. Een man heeft gemiddeld in zijn leven 1-2 emmers zaad te geven, daarna is het vaak wel op. Het zijn echter genoeg zaadcellen om een wereldbevolking te stichten. Als je daar zo tegenaan kijkt is dat nog een hele prestatie. Vrouwen die klagen over hun man (zeker tov. anderen) breken zijn zelfvertrouwen af , wat de testosteron niet ten goede komt. Geniet, maar accepteer dat een zak op een bepaald moment leeg is... Na drie dagen is, als je gezond bent ,de depletie opgeheven. Veel plezier.

Mijn ervaring is omgekeerd, dus ik kan je niet zeggen waarom. De meeste vrouwen krijgen naar een uurtje of wat last van wrijving, mannen niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100