Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoelang moet je wachten na sterilisatie om terug seks te hebben met je partner?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
23.4K
Amadea
10 jaar geleden
Man of vrouw?
Amadea
10 jaar geleden
Degene die gesteriliseerd is of wordt, is dat een man of een vrouw?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Als de gesteriliseerde persoon een man is kun je na een week al weer seks hebben als je er zin in hebt, wel nog een voorbehoedsmiddel gebruiken tot de nacontrolle heeft uitgewezen dat er geen levende zaadcellen meer worden aangetroffen. Bij sterilisatie vande Vrouw is het raadzaam om een periode van 4 tot 6 weken aan te houdenvanwege di inwendige verwonding en de daarmee ontstane kans op infecties
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Als je geen last hebt van de ingreep kan je in principe de eerste dag al gemeenschap hebben. Uit ervaring zou ik zeggen dat je echt wel een paar dagen rust neemt.

In het begin zitten er nog wel zaadcellen in je sperma. Na verloop van tijd zijn deze weg. Het hangt echter af van het aantal zaadlozingen wat je na de sterrilisatie hebt en de. Het duurt even voordat deze uit je lichaam zijn. Advies: tot aan de controle van je sperma door het laboratorium voorbehoedsmiddelen gebruiken!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding