ik heb nooit echt veel zin in seks, wat kan ik doen?

Ik ben een jonge vrouw van 20, zit in een heel goede relatien maar mijn libido zit vaak heel laag. Ik voel me wel enorm aangetrokken tot mijn vriend, maar als hij dan verder wil gaan in de slaapkamer, ben ik vaak 'te moe'. Hoe komt dat? En wat kan ik er aan doen? (ik ben echt nog dolverliefd op hem)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een paar dingen komen in me op: Hebben jullie genoeg tijd voor elkaar, ook op momenten dat er geen seks is? Voel je je nog 'veroverd' door je vriend? Ben je erg moe of druk, gestrest? Vind je de seks met je vriend wel fijn? Kun je aangeven wat je wel/niet fijn vindt? Voel je je mooi/aantrekkelijk genoeg, ben je onzeker? Als bovenstaande op zich allemaal ok zit: Heb je het al langere tijd minder vaak gedaan? De zin in seks wordt vaak aangewakkerd door...fijne seks. Als je het vaker doet heb je ook vaker zin, dat werkt echt zo. Soms is het dus een kwestie van doen, de eerste keer zal het misschien raar voelen om 'zin te maken' maar wie weet kun je er toch van genieten en wordt het steeds leuker. In bijna elke relatie zorgt seks voor een intiemere en sterkere band, door die intimiteit te voelen krijgt je ook weer meer zin.

Ik weet niet of je aan de pil bent, maar zou het aan kunnen liggen. Bepaalde soorten hebben de bijwerking dat je een laag libio krijgt. Anders een keer zin maken en iets heel nieuws proberen? Succes iniedergeval !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100