Kan overgewicht erectie problemen geven bij een man ?

Misschien vreemde vraag heeft overgewicht in daar in vloed op

Toegevoegd na 4 minuten:
Sorry foutje heeft overgewicht daarin invloed op ? en kan dit nog terug komen een normaal erectie naar maat men afvalt ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ligt er aan, er zijn -vergeef me de term- dikkerds die presteren als de beste en magere mensen die niets klaar krijgen. Ernstig overgewicht zal zeker erectieproblemen kunnen geven (BMI>30) maar wat mollige mannen (BMI 25+) zullen niet per se een vermindering van hun erectie en lozing hoeven te hebben. Het is VEEL te kort door de bocht om erectieproblemen (alleen) aan overgewicht (BMI 25-30) op te hangen. Anders zouden bijvoorbeeld in de USA weinig kinderen geboren worden en dat is niet het geval. Als je echter ontevreden bent over jezelf dan kan dat problemen geven, een ongunstig zelfbeeld en een gebrek aan zelfvertrouwen zijn moordend voor je sexprestaties. Daar is echter vaak wel wat aan te doen, desnoods afvallen.

Ja, overgewicht kan het krijgen van een erctie moeilijker maken. Ook kan de daad zelf lastiger zijn. Over het algemeen verbetert dit zodra de persoon in kwestie begint met afvallen. Je gaat gezonder eten en meer sporten, je conditie en doorbloeding verbeteren. Toegevoegd na 1 minuut: De penis lijkt groter en is beter te gebruiken, bij vet op de buik kan dit gedeeltelijk om de penis komen, dat deze wat 'verstopt' eronder zit.

Ja zeer zeker... Je kan er vanuit gaan dat 90% van de erectie problemen het gevolg zijn van lichamelijke problemen. En zeker overgewicht. Heel kort uitgelegd... De aderen slippen dicht of worden dichtgedrukt onder invloed van het overgewicht. En dat belemmerd de bloedstoevoer naar de zwellichamen van de penis

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100