Waarom lijkt het alsof hij geen seks meer met mij wilt? Heeft het temaken dat wij uit elkaar zijn geweest?

Mijn vriend en ik waren drie maanden uitelkaar geweest omdat het echt niet meer ging, we irriteerden allebei aan elkaar en ergende aan elkaar.. Ik was toen nog erg onzeker en jaloers, dat is nu beter geworden en we zijn nu alweer 2 maand bijna 3 maand samen.. En het gaat nu best wel redelijk. (Dat onzekerheid en jaloersheid is beter geworden nadat ik 13 kilo ben afgevallen.. )

Maar het lijkt alsof hij geen seks meer met mij wilt, sinds dat het uit is geweest moest ik steeds het initiatief maar nemen en bij hem beginnen, hij raakt me nog amper aan en ik erger me daar echt aan, we zien elkaar alleen om het weekend dus veel momenten hebben we niet. Ik word daar erg verdrietig van.. Ik erger me er ook aan dat hij uitzichzelf bijna niets van hem laat horen, doormiddelvan whatsapp. Het lijkt alsof ik mijn gevoelens tegen over hem negeer omdat ik wil dat het goed is.. voor de buitenwereld..

Ik zou graag advies willen wat ik nou moet doen. En niet het advies dat ik maar een ander moet gaan zoeken, NEE ik wil graag bij hem blijven, we hebben al zoveel meegemaakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zal niks zeggen over jullie leeftijdsverschil, want dat heeft er totaal niks mee te maken. Mijn vrouw is ook 10 jaar jonger dan ik. Ik zie zelf maar 1 mogelijkheid om dit op te lossen en dat is gewoon met hem praten. Ik weet dat mannen niet zo'n praters zijn. Vooral gevoelens... tja daar praten we niet graag over. Ik denk dat je vriend een een beetje van je vervreemd is. Jullie zijn 3 maanden uit elkaar geweest en jullie zien elkaar maar elke twee weken. Ik denk dat dat te weinig is om jullie relatie weer op te laten bloeien. Maar ik denk dat je eerst eens met hem moet gaan praten over wat hij wil met jullie relatie. Want zoals ik het zie zijn zijn gevoelens voor jou niet hetzelfde als wat jij voor hem voelt. Mij bekruipt het gevoel dat hij bij je is omdat hij je niet wil kwetsen. Als dat zo is moet je je afvragen of jullie toch niet beter uit elkaar moeten gaan. Je bent nog jong. Plenty of fish in the sea zeg ik maar.

Er met hem over praten. Je kunt het wel aan een stelletje vreemden vragen maar dan krijg je toch nooit de waarheid :)

Misschien moet je nagaan wat er is voorgevallen en of dit nog steeds speelt, wanneer je je aan iemands gewoonte irriteerd kun je dit niet zomaar onderdrukken. voorbeeld: iemand praat met een dialect, dit kan heel storend zijn. en als het daarom ook uit is geweest zal ik niet overgaan. Verder wil ik als advies meegeven: praat er met elkaar over, aangezien je elkaar al wat langer kent, zou je elkaar veel moeten kunnen vertellen. Dit schept ook meer een band en dan krijg je ook het gevoel dat je elkaar meer kan vertellen als je bij elkaar gevoelige dingen blootlegt. ik hoop dat je hieraan wat hebt.

Lieve jongwoman, het lijkt erop alsof jij de relatie in stand wilt houden, maar dat het toch een beetje over is tussen jullie. Je wilt niet horen "dat je maar een ander moet gaan zoeken". Dat is ook niet het advies dat ik je ga geven. Maar je relatie lijkt, uit wat je hier schrijft, uit balans. Hij doet geen enkele moeite voor je! Hij neemt zelf weinig contact op en neemt geen initiatief voor intimiteit (knuffelen en/of seks). Je bent waarschijnlijk nog jong, dus leg je niet vast aan iemand die geen moeite voor je doet. Beleef het leven een tijdje als vrijgezel. Geniet met leuke vrienden en vriendinnen van school, uitgaan, en neem weer wat tijd voor leuke hobbies. Ik weet dst je iets als dit niet wilt horen, maar ik denk dat hij niet zoveel om jou geeft als jij van hem. Je bent veel meer waard. En ontdek eerst hoe leuk jijzelf bent voor je weer van iemand houd. Ik wens je de komende tijd sterkte met je beslissing, maar nog meer plezier met alles wat je leuk vindt of nog gaat vinden! Toegevoegd na 12 minuten: Ik schrijf dit op de tel, dus sorry voor de missende letters/spelfouten. Toevoeging op mijn antwoord: Na het lezen van je reacties en eerder gestelde vragen, lijkt het of je norm aan het zoeken bent naar bevestiging over je relatie. Een 17-jarig meisje hoort nog niet langdurig dit soort zorgen te hebben. Je schreef eerder dat je wilt gaan samenwonen. Doe dit niet en zoek, als je dit kunt betalen, eerst een leuke kamer voor jezelf. Je vriend is 28 en oud (en wellicht wijs) genoeg om jou in alle eerlijkheid te vertellen hoe hij over jullie relatie denkt. Vraag hem ernaar.

In relaties die NET aan zijn willen beide partners meestal graag sex, EN in relaties die net "herboren" zijn uit een scheiding of een dip, zeggen mensen dat "hun sexleven weer net zo goed is als in het begin"..... Dit is natuurlijk maar gemiddeld en er zullen ALTIJD stellen zijn waar dit niet voor geldt: Maar als jullie weer bij elkaar zijn na een breuk en één van beide lijkt niet zo'n zin te hebben, vraag IK me toch af of het wel goed zit. Je vraag is letterlijk: waar komt het door? Ik ben bang dat hij toch minder blij is met de hereniging dan jij (sorry).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100