Mijn eikel is gevoelig, hoe komt dat?

Hallo, ik ben een jongen van 18 jaar en ik heb een gevoelige eikel. Ik ontwijk dan ook intieme relaties omdat ik bang ben dat het fout gaat als we in bed belanden. ik durf niet naar de huisarts te gaan met zo'n vraag. Nou heb ik al rondgekeken maar nog geen echt hulpmiddel gevonden of antwoord. Gaat dit vanzelf over of is het doorbijten? Ik kan de voorhuid er wel overheen doen, en ik kan hem ook wassen zonder pijn te krijgen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoeveel je je ook schaamt om naar de huisarts te gaan, het is wel de beste oplossing. Aan de hand van deze uitleg kunnen wij als buitenstaanders geen prognose stellen. De huisarts heeft beroepsgeheim en zal jou geheim, geheim houden ;)!

Er kunnen veel oorzaken zijn. Als je het altijd al hebt, dan kan het komen doordat de eikel te goed beschermd is geweest door de voorhuid. Door het gebrek aan impulsen zijn de zenuwen scherper gaan reageren. Oplossing hiervoor kan zijn om zoveel mogelijk de eikel niet te bedekken. Hierdoor kan de eikel wennen aan impulsen. Let wel op, dat doet in het begin pijn! Maar door de gewenning kan de gevoeligheid na een tijdje verbeteren. Hier vind je nog andere oorzaken én oplossingen voor een te gevoelige eikel: http://blixum.nl/showarticle.asp?xtitle=Pijn+bij+het+vrijen&web_id=124&cat_id=320&art_id=689&map_id=11764

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/gevoelige-e...

Hoi, Ik sluit me aan bij het onbedekt laten van de eikel. Dat geeft een klein eelt laagje. Wat ook goed kan helpen is een paar keer per dag koude thee op je eikel doen (met een watje of in een bakje met thee dopen). Dit dan laten indrogen. Het looizuur in de thee geeft ook een dun eeltlaagje. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100