Hoe komt het dat alle jangens waar ik ooit sex mee heb gehad niet langer dan 10 minuten kunnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat komt omdat je vriendjes bij jou in slaap vallen tijdens de seks, zie je andere vraag.

dat is een kwestie van oefenen en zelfbeheersing. veel jonge mannen (en veel oudere ook) hebben moeite om hun opwinding onder controle te houden. Als ze boven een bepaald niveau komen, is er geen houden meer aan. De kunst is om net voor dat moment 'af te remmen'. Verder kun je ook heel veel leuke/lekkere dingen met elkaar doen voordat het uiteindelijk tot neuken komt. (Voor veel vrouwen is dat veel bevredigender.) Experimenteren en praten (voor, tijdens of na, dat is je eigen keuze) dus.

Het zou wat langer kunnen ,maar de daad op zich duurt echt niet ,een uur ,met wat voorspel enz misschien ! je vriend slaapt ,en jij droomt ,van iets uit de film ,dan kom je een heel eind!

Waarschijnlijk ben je zo opwindend dat ze zich niet in kunnen houden!

Dat komt door de evolutie. Mannen die snel tot een orgasme kwamen hebben meer kinderen verwekt dan diegenen die er langer over deden. Wij zijn de nakomelingen van die mannen.

Je moet ze ook trainen. Vaak hebben ze geen zelf beheersing. maar dat kunnen ze heel goed leren. Je moet ze ook gewoon vertellen dat zij in 2 minuten kunnen klaarkomen en dat het jou minstens 20-30 minuten duurt, dus dat ze daar rekening mee moeten houden. En het trainen doe je door net voor dat ze klaarkomen alle stimulatie te stoppen en dan weer te beginnen en weer stoppen. zo verleng je de actie. en dan kunnen zij wennen aan dat gevoel en eerder het tegen houden.

10 minuten is al heel lang. Veel mannen houden het maar 10 minuten vol. Er word veel opgeschept door vrouwen (maar ook mannen onderling) maar dat valt allemaal wel mee. Misschien voel je ook wel te lekker. Dat kun je zien als een compliment!

Mannen willen vaak wel een stuk langer maar kunnen dit vaak echt niet helpen. Als mannen een tijd geen seks hebben gehad bouwen ze en "lading" op die elke dag groter wordt. Hoe langer het duurt voordat "de druk van de ketel is" des te groter zal de druk worden en des te sneller zullen ze klaarkomen. Zie het niet als egoïsme of tekortkoming van de jongens. Ze doen dit niet expres. Zelf willen ze de lekkere ervaring ook langer laten duren... Natuurlijk kan een uitgebreid voorspel hem ook sneller laten komen. En het scheelt ook hoe jij in bed bent. Wellicht ben jij gewoon geweldig in bed en komen ze door jou acties ook sneller. Meisjes worden ook minder snel "opgewonden:"dan jongens. Zodra je met hem aan de seks begint is hij al heet en klaar om te gaan...maar jij moet misschien nog even opgewarmd worden. Zorg dan dat de seks een soort "dans" wordt samen. Als hij weet dat hij jou een lekker voorspel moet geven dan kunnen jullie daarna samen sneller komen en is iedereen tevreden. Hij kan wel oefenen om het langer uit te stellen maar dit kost veel inspanning en tijd. Als mannen zichzelf kort voor de seks nog zelf hebben bevredigd dan kan de seks ook langer duren. De druk op de ketel is dan namelijk minder groot. Ik hoop dat je iets aan dit antwoord bent!

Als je dan toch zo opwindend bent, waarom wind je hem dan niet gewoon een 2e, 3e, of 4e keer op. Dan heb jij er ook wat aan :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100