hoe had men vroeger seks?

Toen met nog met het hele gezin in 1 kamer sliep?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat gebeurde in het geniep, als ze dachten dat de kinderen sliepen! (en het werkte, want we zijn nog steeds niet uitgestorven....)

seks hoef niet altijd 's nachts plaats te vinden. Dit kan op elke moment van de dag en op verschillende locaties

Gordijn voor de bedstee

Doorgaans waren de kinderen al naar school of op het veld aan het werken toen de postbode en of de melkboer langskwam...

Precies zoals men het nu op de camping doet: heel stilletjes, en soms op een raar moment of op een rare plek.

Toen gebeurde het gewoon waar de kinderen bij waren. Wel meestal wanneer ze sliepen Toen was dat heel gewoon. Het was onderdeel van het getrouwde leven. Kinderen vonden het ook niet vreemd. In dat opzicht was het vroeger veel vrijer. Er werd niet spastisch gedaan over sex/ vrijen in het bijzijn van anderen en/ of kinderen. Het was misschien iets minder gevarieerd omdat je je wel rustig moet houden, want de kinderen moesten wel slapen.

De ouders hadden gewoonlijk wel een bed dat wat afgezonderd stond en/of waar een gordijn kon voorgeschoven worden. Dan zagen de kinderen wel niets, maar degene die wakker waren, konden het wel horen. Maar vroeger ging dat nu eenmaal niet anders. Ook als er een kindje geboren werd, waren de andere kinderen soms gewoon mee in huis.

Seksualiteit werd bij veel volkeren als de normaalste zaak van de wereld beschouwd. Net zo gewoon als eten. Vroeger was iedereen boer en de mensen sliepen bij de dieren. Dat was lekker warm. En als een stel zin had, gingen ze het gewoon in een hoekje doen. Dat vond iedereen gewoon. In de herbergen van de middeleeuwen sliepen de mensen met zijn allen naakt in één bed. En dan werd het gewoon gedaan. Dat hoort erbij. Toegevoegd na 11 minuten: In het jaar 79 in Italië werd de stad Pompeii bedolven onder as in de 19e eeuw werd deze stad opgegraven. Er waren in die tijd veel erotische afbeeldingen. Ook in het stadhuis. Lees bijgaand artikel. Je ziet hoe vrij de mensen toen waren. Trouwens, de Etrusken (midden Italië) waren nóg vrijer. Dit volk is een van de bakermatten van onze westerse cultuur. Je zou dus beter kunnen zeggen dat men tegenwoordig juist erg geremd is.

Bronnen:
http://www.villa4stagioni.com/nl/etrusken/
http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archie...

Heel zachtjes en diep onder de dekens.

same as it ever was, net als nu dus ik bedoel boutje - moertje,....it just happened

men kreeg de kinderen vlot na elkaar en de kleintjes die er dan al waren snapten toch niet wat er gaande was..

net als de egeltjes...................... heeeeeel voorzichtig.......:)

ligt er aan met hoeveel mensen.. ? maar het standje, was op z'n hondjes.

ligt er aan wat je bij vroeger bedoeld, anders moet je maar eens naar de DVD kijken met de titel Quest for fire. Dat is het stenentijdperk seks. Onze voorouders die wij vast nog wel op de foto’s zien staan hadden volgens mij alleen seks om zich voor te planten. Tenminste daar deden ze het natuurlijk voor anders werd de dominee boos.

gewoon zoals nu..

Hoe denk jij dat die grote gezinnen zijn ontstaan van 15 of meer kinderen? Er zal toen altijd wel een tijd of plaats voor zijn gevonden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100