Is het slecht voor iemand om door te gaan?

Als de man is klaargekomen in de vrouw en dan door gaat met de sex, kan dat slecht zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee hoor, als je daar allebei nog zin in hebt niet.

Ik zou niet weten waarom dit slecht zou zijn. Als je het beide lekker vind is er toch niets aan de hand? Ik zelf vind, als vrouw zijnde dan he, de 2e keer klaarkomen veeeeeel beter dan de eerste keer :P

Niet 'slecht'. Hoogstens minder opwindend.

Nee hoor, kan prima. Zolang de vrouw nog nat genoeg is. Wel zien dat de man weer een beetje stijf kan worden, bij een halfstijve penis is er een kleine kans op knakken tijdens het stoten. Schijnt nogal pijnlijk te zijn.

Samen tegelijk klaarkomen is het prettigste. Je kan daarnaar streven, en als je genoeg ervaring hebt zal dat vaak lukken. Dus streef je hiernaar en het lukt niet, dan zou je kunnen spreken van 'slecht'. Maar vorm dit oordeel niet, maar geniet van het spel. Na de ejaculatie voelt de man iets als een soort verdoving. Zijn humeur kan zelfs op slag veranderen. Ook kan hij een diepe vrede voelen. Het klaarkomen heeft in ieder geval een groot effect op hem. Het tegelijk klaarkomen is zeker het streven waard. Het is een bijzondere en hevige ervaring die sterk bindt. In dit geval had de man kunnen proberen om het klaarkomen te vertragen. Want dat is heel goed mogelijk. Hij moet dan zijn spieren stevig aanspannen. Het is daarom raadzaam, dat hij 'traint'. Dat kan hij doen door bij het plassen een paar keer te stoppen: zo worden die spieren sterker. In bed is het dan mogelijk om beter op jou te reageren. Als jij nog wat tijd en stimulatie nodig hebt, spant hij zijn spieren aan, en kan hij weer langer doorgaan. Niet iedereen houdt van een langdurige geslachtsgemeenschap, maar velen wel. Vooral vrouwen. Na een beetje training kan een man het best een uur volhouden, het 'doorgaan', het neuken dus.

Natuurlijk vocht en glijmiddel is het beste! * Voor de man betekent dit vaak dat de spanning wat minder wordt, maar juist daardoor kan hij het langer volhouden en de vrouw meer verwennen. * bij gebruik van een condoom even opletten dat het condoom niet scheurt. Het beste is het dan om het condoom te vervangen.

Nee hoor niet slecht. Alleen vaak gaat het niet, omdat de man vaak even slap valt in zijn refractaire (herstel) periode. Dus dan moet je toch maar even wat anders doen (bijvoorbeeld de vrouw maar eens aan haar trekken laten komen :P )

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100