Is er hoop voor mensen met orgasme-hoofdpijn?

Gaat dit ooit over of zullen zij nooit meer normaal seks kunnen hebben?
Zijn hier behandelingen voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

een beetje schaamtevol kan ik bekennen dat ik het heb gehad.. Gehad dus, nu niet meer, het verdween bij mij even snel als het gekomen was. Het hield ongeveer een maand aan en sindsdien (10 jaar ofzo) nergens last meer van gehad. Het valt te behandelen met pijnstillers en migrainemedicijnen.

Die hoofdpijn kan komen door te hoge bloeddruk. Daar zijn medicijnen voor. Toegevoegd na 5 minuten: Kan ook stress gerelateerd zijn, net als hyperventilatie. En ja, het kan ook ineens gewoon weer over zijn. Verder is het niet gevaarlijk, maar wel superirritant natuurlijk.

Behandelingen hiervoor kunnen zijn: Ontspannen vrijen of meer passief vrijen. Nazien of er geen verband is met de houding waarbij het hoofd teveel naar achter wordt gehouden. Die houding dan corrigeren. Preventieve behandeling: men kan pijnstillers of een beta-blokker nemen 2 uur voor het vrijen. Indien men anders ook veel migraine heeft kan men preventief dagelijks beta-blokkers zoals Inderal® of Selozok® nemen. Deze preventieve behandeling kan slechts beoordeeld worden na minimaal zes maanden.

Bronnen:
http://users.telenet.be/huisarts-dokter-na...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100