Ik moet gymen maar ik ben ongesteld? Iemand tips?

Ik moet gymen, maar je kunt elkaar zien omdat je in dezelfde kamer zit. En de meisjes praten met elkaar want de banken staan tegenelkaar aan. Maar nu kan iedereen het dus zien als ik ongesteld ben, en dat wil ik niet! Iemand tips dat ze mijn boxer niet kunnen zien? PLEASE!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb dit zelf ook altijd maar je moet gewoon 2 boxers over elkaar heen doen; eerst trek je 1 boxer aan en daar doe je maandverband in, dan doe je er een tweede grotere, langere of iets breedere boxer overheen. Zo zie je de vleugels ook niet meer. Ik doe dit zelf ook altijd en het werkt super goed, succes!

Doe een lang t-shirt aan. Dan kan je rustig een sportbroek aantrekken zonder dat iemand ziet wat je eronder hebt. Je zou ook kunnen proberen een tampon in te brengen met een inbrenghuls.

Gwn een brievje maake da jij niet hoeft te gaan

Waarom wil je niet dat andere meiden zien dat je ongesteld bent? K neem aan dat meiden uit je klas het ook zijn?! Als je echt niet wilt dat ze je boxer zien, kan je je verkleden in het toilet of je gaat met je gezicht hun kant op staan zodat ze je achterkant niet kunnen zien. Of je kan ook zittend je broek uittrekken en aantrekken.. Succes!

Misschien dat je tampons kunt gaan gebruiken. Dat sport ook veel lekkerder dan met maandverband(je draagt maandverband of niet als ik je verhaal hierboven goed begrijp?). Verder hoef je je er niet voor te schamen. Ten slotte hebben alle meiden hier mee te maken. Suc6

Je kunt hun ongesteldheid ook zien. Ik begrijp dat dat je gevoel van privacy schendt. Helaas is het een bij iedere gezonde jonge dame een maandelijks terugkerend probleem. Misschien dat je met tampons toe kunt. Dit valt minder op. Deze raad gaf mijn pleegdochter. Als man weet ik hier weinig van.

Ten eerste hoef je je natuurlijk helemaal niet te schamen dat je ongesteld bent, het is heel natuurlijk en ieder meisje krijgt er vroeg of laat last van. Maar ik ben ook jong geweest en toen waren de maandverbandjes nog niet zo dun, dus iedereen zag die bobbel in je onderbroek.... Draag een zwarte of donkere onderbroek, want die schijnt niet door, behalve als je maandverband met vleugels hebt, dan vallen die vleugels weer heel erg op. Probeer je gewoon zo snel mogelijk om te kleden en trek je niks aan van eventueel commentaar van andere meiden! Draag tijdens het gymmen een wat wijder broekje en niet zo'n stretch geval. In een wijder broekje zie je de contouren van je maandverband niet. Je zou ook eens tampons kunnen proberen, dan ziet helemaal niemand meer iets! Het touwje even goed wegfrommelen. Je zou met het kleinste maatje tampons kunnen beginnen, die je dan bijvoorbeeld alleen voor gym gebruikt. Vlak voor de gymles even naar de wc en tampon inbrengen en na de gymles tampon eruit en maandverband er weer in. Als je het touwtje goed verstopt kan je zelfs gewoon lekker douchen na de gymles. Oefen wel thuis even met het inbrengen van een tampon, want dit is in het begin een beetje onwennig. Lees de gebruiksaanwijzing goed door, was altijd ervoor en erna je handen en ga rustig op de rand van het toilet zitten. De maat mini is prima om mee te beginnen en daar red je vast de gymles wel mee. Succes!

Gebruik tampons en probeer je niet druk te maken om wat anderen kunnen zien. je bent allemaal vrouw en je bent allemaal ongesteld eens in de maand en draagt daar ook allemaal verbandmiddelen voor. Ook zit je allemaal met dezelfde onzekerheid waarschijnlijk. zij net zo hard als jij. Negeren en gewoon je omkleden en doen of je neus bloedt valt het minst op. Een kwestie van doen. Dat kan vervelend zijn voor je, maar valt minder op dan als je er paniekerig en zenuwachtig over gaat doen en je in het toilet of de badruimte gaat omkleden e.d. of zoals veel vrouwen doen: spijbelen van gym; ook geen aanrader. Ongesteld zijn is de normaalste zaak van de wereld. de helft van de wereldbevolking is vrouw en maandelijks ongesteld of geweest. Niks om je voor te schamen. Tampons is trouwens een stuk comfortabeler met dragen en daar zie je niks van. Dat kan enorm helpen... een prikpil schijn je helemaal niet meer ongesteld van te worden, maar dat kun je beter aan je huisarts vragen... succes ermee

doe je maandvrrband op een smal ondergoed. en doe er een boxer overheen aan. dan zie je het niet dus heb je 2 onderbroekkies aan. maar opzicht hoef je je daar net voorte schamen je zou eigenlijk trots moeten zijn want je word een vrouw schat. iets wat de andere meiden misschien nog niet zijn???

Op zich hoef je je er natuurlijk niet voor te schamen, maar ik herinner me dat ik mezelf ook vaak zo voelde toen ik jonger was. Wat ik weleens deed (en andere meiden ook), was thuis al een gymbroek aantrekken, over m'n onderbroek en onder m'n broek, dan trok ik bij het verkleden alleen m'n lange broek aan en uit. Desnoods trek je je gymbroek op de wc aan en uit zodat je er niet de hele dag in loopt. Dat kun je sowieso doen, je omkleden op de wc, maar dan heb je ook kans dat de andere meiden precies weten waarom je dat doet - omdat ze zelf waarschijnlijk net zo redeneren als jij: 'als maar niemand het ziet!'. Een (mini)tampon kan ook, maar probeer dat wel eerst thuis uit zou ik je adviseren. Niet dat het inbrengen moeilijk is, maar het is prettig als je weet hoe dat gaat voordat je dat op school gaat proberen. Het komt goed!

je kan gewoon een tampon gebruiken, dan hoef je niet persee extra bescherming in je ondergoed te doen. Je kan dan zelfs een string aan, dat blauwe touwtje zie je niet. Als je nou geen tampon wil je gebruiken kun je gewoon een lang hemdje op t-shirt aan doen, dat valt dan over je ondergoed, of je doet een legging onder je broek, die hoef je eigenlijk niet uit te doen met gymen en het is warm in de winter.

Probeer je eens in die meisjes te verplaatsen? wat denk jij als je ziet dat een van de meiden ongesteld is? Wat valt er eigenlijk over te denken? het is toch de normaalste zaak van de wereld? Je doet je zelf geen plezier om je hier voor te schamen en je maakt je druk om iets waar alleen jij je druk om maakt. Biet doen! Gewoon lekker gymen! En je gewoon omkleden zoals altijd.

Ik heb een tip: gewoon gymmen. Er is niks mis met gymmen terwijl je ongesteld bent. Gebruik goed inlegverband bv. van Always, en geen mens die het ziet of opvalt. Bovendien alle meisjes zijn eenmaal per maand ongesteld. Dan zou de gymjuf structureel met 25% minder leerlingen zitten. Draag een gewone goed sluitende onderbroek met daarin een inlegverband. Niets aan de hand!

Ik snap dat je het ongemakkelijk vind, maar al die meisjes zijn (hoogstwaarschijnlijk) ook ongesteld, dus schaam je er niet voor! Zo'n beetje de halve wereld bevolking word wel ns ongesteld, ;) dus je bent heus niet de enige!

Moet je douchen dan? Want als je moet douchen dan kan je beter een tampon gebruiken dat sport ook fijner. En je hoeft je zoiezo niet te schamen want alle meisje krijgen of hebben dat wel. En als iemand er wat van zegt moet je gwn zeggen dat alle meisje wel eens menstrueren (ongesteld worden)

Doe thermo-kleding aan. Lekker warm en ze kunnen het niet zien.

heb je hier al eens over nagedacht, volgens mij is het zo dat wanneer er veel meiden samen hokken en veel tijd met elkander door brengen, zij dan ook heel waarschijnlijk op ongeveer hetzelfde tijdstip hun periodes hebben. dus wanneer jij in die dagen bent, zullen er hoogstwaarschijnlijk ook nog andere medeleerlingen in datzelfde geval zijn.

meid wat geeft dat nou! het is een normaal iets ongesteld zijn, is iedere vrouw tot haar 50 +.Als het niet zo hevig bloed?! kun je een tampon gebruiken dan zie je niets.Maar nog iets als het wel hevig bloed?! Zou ik een dagje thuisblijven,en zeggen dat je erge hoofdpijn ofzo: hebt. Dit is dan een leugentje om bestwil. sterkte meid ! hoop dat dit je geholpen heeft. harriet

doe een lang shirt aan.. en dan als je je gymkleren aan gaat doen: eerst je broek uit en gymbroek aan.. dan hangt je shirt ervoor. Daarna kan je van shirt wisselen.. als je dan klaar ben met gymmen.. gewoon eerst dat lange shirt aan doen.. en dan je broek weer. niemand die het ziet! :D succes.

Tampon doet wonderen!

zittend omkleden ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100