Tijdens gemeenschap glijdt condoom soms af omdat m'n voorhuid zo lang is dat bij terugtrekken rand van condoom voor eikel komt, hoe los ik dit op?

Bij het omdoen van het condoom trek ik mijn voorhuid helemaal terug en rol dan het condoom zo ver mogelijk af maar tijdens de gemeenschap komt het dus soms voor dat bij het terugtrekken de rand van het condoom voor mijn eikel komt en er soms afrolt nu vraag ik me af of een besnijdenis een goed oplossing is want ik wil niet continue bezorgd bezig zijn tijdens een gebeurtenis die alleen maar leuk en lekker moet zijn. Het condoom zit op zich goed strak om de penis.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je echt zulke flappen voorhuid hebt, kan een gedeeltelijke besnijdenis een goede oplossing zijn. Of een hele besnijdenis - overleg met de huisarts, uroloog of sexuoloog. Een andere optie is misschien (gewoon proberen, kun je ook zelf doen zonder partner), de voorhuid niet zo ver terug te trekken voordat je je condoom omdoet. Het probleem is namelijk dat je voorhuid helemaal "achteraan" zit (ver van de eikel af), en dus samen met het condoom richting eikel kan schuiven. Als je de voorhuid meer "vooraan" (aan de kant van de eikel) laat zitten, kan de voorhuid tijdens de sex alleen maar van de eikel af schuiven - en daarmee het condoom hooguit wat strakker trekken. 't Is niet gezegd dát dit werkt, dus je zult het moeten proberen. Nog een optie, ook zelf beoordelen of je dit kunt en wilt: geslachtsverkeer zonder condoom. Toegevoegd na 4 dagen:   Op onderstaande video laat de Russische televisie zien hoe een gedeeltelijke besnijdenis in z'n werk gaat.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Lll-6TLSPeU

Bespreek het met een uroloog. Een halve besnijdenis kan ook en dan is je probleem waarschijnlijk opgelost.

Misschien toch een andere formaat condoom, normale dikte maar wat langer? In principe moet een condoom bijna de volledige penis kunnen bedekken. De condomerie (in Amsterdam of online) heeft proefpakketten met verschillende maten, zodat je redelijk goedkoop wat kan uitproberen.

Bronnen:
http://www.condomerie.com/webshop/default....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100