is dat mogelijk; Zwanger raken in het openbaar zwembad?

Als ik ga gaan zwemmen in een openbaar zwembad en als er daar een man heeft gemastrubeert dat je zwanger raakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze vraag stel je naar aanleiding van je vorige vraag? Nee, dat is niet mogelijk! Je hoort of leest wel eens wat, maar dat zijn broodje aap verhalen. Sperma in een zwembad leeft niet lang vanwege de chloor in het water. En dan moet die spermacel door het water zwemmen om vervolgens door de stof van je bikini in je vagina te kruipen? Onmogelijk!

Niet mogelijk, als de spermacellen de drager verlaten zullen deze na enkele seconden sterven in het zwembadwater, en geen bedrijging meer vormen.

Nee, dit is vrijwel compleet uitgesloten. Het chloor in het water zorgt er voor dat sperma slechts enkele seconden kan overleven in het water. Daarnaast is sperma vrijwel beweegloos bij de temperatuur van het zwembadwater. Vervolgens heb je bij wamr water het probleem dat een spermacel moeite zal hebben de afstand tot een vagina te overbruggen, en deze is vervolgens ook nog eens niet toegankelijk als een dame gewoon in een zwembad aanwezig is.

Neej onmogelijk! De kans is klein dat dat beetje sperma in dat grote zwembad bij jou in de buurt komt laat staan door jou broekje heen je vagina in en dan ook nog de goeie weg zwemt naar jou eitjes.. Neej daar word je niet zwanger van

natuurlijk niet he. omdat en nog andere te voorkomen doen ze chloor in het water

Helemaal onmogelijk is het niet, ondanks wat de andere antwoorden hier zeggen. Alleen wel verdomd onwaarschijnlijk! Zoals gezegd is chloor ontzettend slecht voor sperma, is water te koud, zit je badpak in de weg en moet de sperma dan nog een lange weg afleggen. Dan nu de mogelijk uitzondering. Je zit gezellig samen met je vriendje in het zwembad, in een hoekje ergens waar niemand je ziet. En jullie zitten aan elkaar. Hij vingert jou terwijl jij hem aftrekt. Dan kan het zijn dat hij per ongeluk wat sperma cellen uit het water bij je naar binnen duwt. Hoogst onwaarschijnlijk, toegegeven, maar mogelijk.

Alleen als het spermacellen met een TomTom zijn (grapje). Nee, maak je maar geen zorgen. Ze gaan dood in het chloorwater en de kans dat ze door je broekje heen bij jou binnenkomen is nulkommanietes. En hoeveel jongens/mannen zullen in het openbaar in het zwembad gaan masturberen ?

sterker nog, spermacellen kunnen contact met water niet aan. al zitten jij en je vrienden allebij bloot in een badje en hij komt klaar. dan nog kan je niet zwanger raken, sperma+water=onmogelijk om zwanger van te worden

Dat is absoluut onmogelijk (net zoals door op een vuile wc-bril te zitten). Die spermatozoïden zouden dan door een chlooroplossing gedurende lange tijd metersver moeten zwemmen (normaal 7 cm), dan doorheen je zwempak en door je gesloten vagina ... Als je op die manier zwanger wordt, dan ben je bevrucht door een SUPERSUPERSPERMATOZOID, en dan wordt je moeder van een SUPERSUPERKIND. Conclusie: van fabeltjes wordt je niet zwanger, wel van onvoorbereid vrijen !!!

Nou en of je zwanger kunt worden in een openbaar zwembad, MITS je het lef hebt onder water (of op de kant van mijn part, of in het badhokje) echte seks te hebben met een partner. Maar van eventueel verdund sperma in chloorwater is zwanger raken volkomen uitgesloten. Net als van een vieze WC-bril, een niet goed schoongemaakt hotelbad of een tweedehands spijkerbroek. Zonder seks worden meisjes alleen maar zwanger in sprookjesboeken, In het echt zul je toch minimaal op de een of andere manier seks moeten hebben, hoe en waar dan ook. Of stevig worden geholpen door de medische stand.

Nee dit is onmogelijk , want anders zou de wereld al overbevolkt zijn denk ik .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100