wat zijn typisch mannen dingen als het erom gaat hoe ze subtiel willen laten zien dat ze een vrouw leuk vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Met z'n Harley voor haar deur parkeren, en haar vragen om een ritje te maken.....

Knipogen

steeds door je straat rijden, en zeggen dat ergens een bekende in de buurt moet wonen... of op je werk als je in een winkel werkt, ineens elke dag iets komen kopen..

Ze maken een grapje, geven een complimentje

blozen , maar sorry met een verlegen man kun je verder ook niet zoveel. Hij moet eerst ;"Jä" zeggen.

Opscheppen

hahaha, ehmmm tja, mijn ervaring... mannen willen je verwennen met wat zij zelf leuk en lekker vinden, wat zou het mooi zijn als ze zich eens gingen verplaatsen in wat de ander misschien wel leuk zou vinden ;) zoals veel vrouwen dat toch vaakweer doen. hihi nu nog dat subtiel :S ehmm laat dat maar weg :p veel mannen zijn net zo verlegen als vrouwen, alleen vaak word van hen verwacht die eerste stap te zetten en dat is moeilijk hoor, met de kans om afgewezen te worden dus kunnen dingen gewon niet helemaal uitpakken zoals deze bedoeld waren of zijn.

"Ik ken je niet maar je hebt iets bekends". Even later: "nou ja het zal wel je uitstraling zijn, soms heb je iets met iemand en soms niet".

Ze proberen steeds je aandacht te trekken, ze zijn constant in je nabijheid te vinden, ze vragen steeds of ze je kunnen helpen (tas dragen of waar je ook mee bezig bent wat inspanning vereist) Ze drinken de woorden van je lippen ( tonen echt interesse, lijkt het, in wat jij zegt) Zijn galant ( deur openhouden, voor laten gaan, in of uit de mantel helpen) Ze laten je voelen dat je een speciale vrouw voor hen bent. dat is het belangrijkste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100