Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heb ik hallucinaties?

Ik weet niet zo goed hoe ik mijn vraag kon stellen maar ik leg het uit. Ik heb een paar keer gehad dat wanneer ik ging slapen, ik mijn telefoon in de oplader legde op mijn nachtkastje. Ik "droomde"dan dat ik op mijn mobiel filmpjes lag te kijken in bed (wat ik deed voordat ik ging slapen). Dan ben ik op een gegeven moment mijn mobiel kwijt en ben ik hem aan het zoeken(in mijn droom). Dan word ik wakker (omdat ik mijn mobiel kwijt ben met zeer lichte paniek) en kijk ik,ligt hij gewoon op het nachtkastje. Betekent dit dan dat ik dat heb gedroomd of dat ik hallucineer dat ik op mijn mobiel zit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat deze site je helpt begrijpen wat hallucineren is: https://www.salusi.nl/hallucineren-wat-is-hallucinatie-en-wat-doet-het-met-je/ Wat jij hebt is een nachtmerrie. Waarschijnlijk ben je bang dat je je mobiel kwijt raakt. Dit kan in je onbewustzijn zijn, ookal heb je bewust meegemaakt dat je op je mobiel filmpjes lag te kijken.

Bronnen:
https://www.salusi.nl/hallucineren-wat-is-...

Aangezien je zelf zegt "dan wordt ik wakker..." is dit dus een droom.

volgens mij is een nachtmerrie OOK een droom en misschien helpt het wel als je de telefoon met oplader niet mee naar je slaapplek neemt!?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100