Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe wek je het best emoties op?

Hoi, wij zijn twee meiden die deze vraag graag willen weten voor ons profielwerkstuk. We zouden het erg waarderen als u ons zou willen helpen:) Alvast bedankt!!!!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Emoties opwekken, welke? boosheid, angst, vrolijk, verdriet? Je kunt iemand bang maken met een spin of een muis, sommige mensen zijn hier echt bang voor. Of een krokodil natuurlijk! Iemand boos maken? is niet zo moeilijk, als je iets laat vallen en het breekt, kan de eigenaar wel boos worden als het niet per ongeluk was. Of steeds te laat komen op een afspraak, kan iemand ook een beetje boos maken. Je zult snel in tranen zijn als er iets naars gebeurt met je familie, als je oma of opa dood gaat, dat is erg verdrietig. Het best is niet per se het snelst, maar verdriet kan zeker ineens opkomen door een bepaalde herinnering aan iemand die er niet meer is, een foto van je lieve hondje. Muziek die je aan iets doet denken of een bepaalde luchtje, parfum of juist iets dat gekookt is. De makkelijkste is wellicht wel een goeie grap vertellen: iedereen gaat meteen lachen! nou als dat geen emotie is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100