Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Dedicated Nutrition Epic invloed op humeur?

Mijn echtgenoot gebruikt al een aantal maanden Dedicated Nutrition Epic, omdat hij powertraint. Ik heb de indruk dat hij hierdoor een korter lontje heeft. Hij is ongeduldiger en minder lief. Kan dat, of is er "gewoon" iets anders aan de hand??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.bodyenfitshop.nl/creatine/creatine-alle/dedicated-nutrition/epic/ Waarschijnlijk gebruikt hij dit. Er zitten de volgende stoffen in met bepaalde effecten (volgens de fabrikant): Beta Alanine: stimuleert Carnosine in je lichaam. Hierdoor krijg je als het goed is minder snel melkzuur. Taurine: aminozuur wat voor spieropbouw zorgt. Laat sneller herstellen. Creatine hcl: geconcentreerd, lost goed op. Creatine monohydraat: Heeft positieve werking op de spieren, kracht en massa opbouw. Creatinol-O-Phosphate (COP): krachtige spieropbouwer, zorgt ervoor dat je langer door kan trainen. L-Carnitine-Tartrate: gaat spierafbraak tegen. Agmatine: verhoogt de stikstofwaarden in je spieren. Glucorunolactone: ingredient van energiedrankjes. Geeft extra energie. Cinnamon extract: kaneel extract, helpt bij opname van diverse voedingsstoffen. Astragin: gepatenteerd ingredient. Versterkt de werking van de overige ingredienten. Toegevoegd na 2 minuten: Er zitten dus stofjes in die je extra energie geven en zorgen dat je langer door kunt gaan. Zijn prikkelbaarheid zou veroorzaakt kunnen worden omdat hij hiermee continu over zijn eigen grenzen heen gaat, waardoor zijn lichaam uiteindelijk gaat protesteren. Dus het is niet specifiek van dit middel, maar eerder dat hij door dit middel te lang door blijft trainen en de reguliere signalen van zijn lichaam dat vermoeidheid aangeeft niet meer doorkrijgt. Ik ken uiteraard je man niet en weet niet hoeveel hij traint, maar dit is iets wat ik wel vaker heb gezien bij mensen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100