Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

waarom voel ik me licht als ik mondharmonica speel?

Soort bevrijdende gevoel bij blazen en inademen en daarna voel je voldaan.

Toegevoegd na 1 minuut:
Niet bij alle vakjes die je inblaast maar bij bepaalde vakjes , soort brom gevoel. Echt lekker fijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alles wat beweegt veroorzaakt via hormonale processen een specifieke trilling en/of trillingspatroon in ons bevattings- en waarnemingssysteem. Bepaalde trillingspatronen ervaren we als ongewenst of onaangenaam en andere ervaren we als heel aangenaam. Of nog anders gezegd, het ene trillingspatroon activeert via hormonale processen ons intern/natuurlijk Cannabis systeem en het andere niet. Ons intern/natuurlijk cannabis systeem bevindt zich in onze hersenen (in de hippocampus, ook wel temporale kwabben of slaapkwabben genoemd) en van zodra dat hersendeel geactiveerd wordt gaan we ons heel goed tot extreem goed voel of zoals jij het verwoord, we gaan ons bevrijd voelen. Dus als jij in bepaalde vakjes van jouw mondharmonica blaast dan breng jij het soort trillingen teweeg die jouw intern cannabissysteem activeren en daardoor kom jij met jouw bevattings- en/of jouw waarnemingsvermogen zowel letterlijk als figuurlijk op een andere golflengte (frequentie) terecht. Mensen die er een totaal ander trillingspatroon op nahouden dan jij kunnen evenwel hinder ondervinden van hetgeen jij als aangenaam ervaart dus Geniet met volle teugen van jouw gratis euforie-momenten want ze zijn de vitaminen voor ons hartje en zieltje ;-) Sommige mensen (mogelijks wel alle mensen als ze zich hiervoor openstellen) activeren hun intern cannabis systeem via het Glimlachen en schaterlachen. Anderen via orgasmes, extreem sporten, positief denken enz. En alweer anderen via alcohol-, medicijn- en druggebruik. Ik heb voornamelijk baat bij Glimlachen in combinatie met het opnemen van bass-tonen alsook de tonen van klankschalen in combinatie met de tonen van de sjamanentrom. Zo heeft iedereen bepaalde overeenkomsten qua bekomen van een zelfde resultaat of ervaring maar tegelijk hebben we ook een pak afwijkende patronen. Test het zelf maar eens uit en ook jij zal nog meermaals versteld staan van de wondere resultaten der zichtbare en onzichtbare trillingen. Ik voeg een paar links toe via dewelke je meer te weten kan komen over onze wonderlijke interactiemogelijkheden. Je hoeft het niet te lezen hoor, je kan ook gewoon blijven genieten van datgene wat jou het meest plezier bezorgt ;-) Liefs en Have Fun Anyway!

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hippocampus_%...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Temporale_kwab

Omdat je lichaam dan te weinig zuurstof krijgt, dit is natuurlijk niet goed. Misschien een ander instrument leren spelen waar je niet op hoeft te blazen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100