Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

A.D.D.=> wat is dat ?

hoe krijgt men A.D.D. , Wat zijn de symptomen en hoe kan men er van genezen zonder medicatie ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je krijgt geen ADD.. Het zit al in je als je geboren wordt en in de loop van je ontwikkeling wordt duidelijk dat er iets met je is. Dat kan dan ADD zijn. Het zijn de symptomen van ADHD, alleen zonder de H, die staat voor erg druk, hyperactief. Slechte concentratie, impulsiviteit, moeilijk overzicht hebben en kunnen plannen, dingen niet afmaken... Er is zoveel info over. Bij belangenvereniging Balans www.balansdigitaal.nl vind je goede info. Genezen doe je er niet van. Wel kun je leren zo goed mogelijk met de symptomen om te leren gaan, zodat het je niet erg hindert in je dagelijks leven. Toegevoegd na 1 minuut: Bambi, tegelijk aan het typen..

Add heb je al bij je geboorte. Dit kun je niet zomaar meer krijgen en dit heb gewoon al in je. De symptomen: Snel afgeleid door dingen en geluiden die niet belangrijk zijn voor de zaak waar men mee bezig is, bijvoorbeeld mensen die elders aan het werk zijn Moeite met plannen en organiseren van activiteiten, bijvoorbeeld werk of taken Problemen met het voltooien van taken en tijdig klaar zijn Niet goed concentreren op details en hierdoor slordigheidsfouten maken Zeer vaak moeite met het volgen van uitleg en daardoor dingen missen Vaak zaken vergeten en verliezen, bijvoorbeeld sleutels, geld, of materiaal dat nodig is om een opdracht uit te voeren. Je kunt er niet van genezen, maar wel mee leren omgaan, zodat je er minder last van hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100