Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe stop ik met denken? Het maakt me vaak afwezig waar mijn omgeving wel eens "last"van heeft.zoek een manier, om mijn brein tot rust te brengen

Weet jij het antwoord?

/2500

Stoppen met denken is haast onmogelijk, je kan wél je gedachten verzetten. Ik zou er direct over praten, als het uitteraard mogelijk is, met mensen die je vertrouwd. Je kan je blijkbaar niet concentreren om je gedachten te verzetten. Je zal waarschijnlijk zoveel aan je hoofd hebben, dat het overweldigd, dat je er geen controle meer over hebt. Nu ik zou proberen te mediteren, om je brein vrijer te maken. je kan ook eventueel naar je dokter gaan en vragen voor relatine... Eigenlijk is jou vraag:hoe kan ik me concentreren om niet zoveel te moeten nadenken....... Want stoppen met denken, kan niet. nu heb je verschillende mogelijkheden.Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor de geest en het lichaam. Door te mediteren geef je je over aan de weldadige verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Dat geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie. Je krijgt het idee "alles weer aan te kunnen". Hier zal je zeker iets aan hebben, succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100