Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan je je leven op nieuw beleven en ervaren??

Er zij dingen in mijn leven die ik niet kan herinneren.
Essenseele
dingen. Dingen die ik moet weten om verder te kunnen en mijn verleden eens achter me kan laten. En voor uit kijken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij kan dit dmv hypnose, maar en psycholoog zal je misschien ook kunnen helpen. Maar moet je je niet afvragen of je die dingen wel wilt weten? Misschien heb je ze niet voor niets verdrongen?

Eaaentiele dingen, zoals weten wie je ouders zijn kunnen idd wel belangijk zijn om verder te kunnen, ook bv in verband met ziektes. Het niet kunnen herinneren van traumatische ervaringen echter zijn niet altijd essentieel om te weten. e zijn bij mij gaan purken in herinneringen en dat maakt meer kapot dan me lief is en ik had het dan ook liever niet geweten. Er is echter geen weg terug, want van werk moet je meewerken an behandeling anders kunnen ze je loon stoppen. Ik weet niet wat jij essentieel vind, maar bezint eer ge begint. Wat de gebruiker boven me ook zegt, je hebt het niet voor niets verdrongen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100