Wanneer moet ik maandlenzen vervangen?

Lijkt een simpele vraag, maar ik zal hem even toelichten. Ik ben begonnen met lenzen op zaterdag 21 juni. Ik heb dus maandlenzen. Mijn vraag is nu of ik met een nieuw paar lenzen moet beginnen op 21 juli of de zaterdag die 4 weken na zaterdag 21 juni is. Dat is dus 19 juli. Wat is het beste?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je ze elke dag draagt, moet je ze na een maand vervangen. Maar of dat nu de 19de of 21ste is maakt niet veel uit. Het is maar 2 dagen verschil, zolang jij je lenzen maar volgens voorschrift schoonmaakt en bewaart, kies je gewoon welke van die 2 dagen jij het makkelijkst vind om te onthouden.

Ik denk dat je ze het beste op de datum kunt vervamgen dan is er dus een maamd voorbij wamt omdat elke maamd verschillemde aamtal dagen heeft is 4 weken geen maand en het is het makkelijkste te onthouden om ze op een datum te vervangen.

beste, ten eerste is het een belangrijke vraag, je kunt je maand lenzen tot maximal 5 weken dragen en niet langer. Het beste is gewoon van 21 juni tot 21 juli de lenzen te dragen en dan elke 21e van de maand vervangen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100