Waarom heb ik een druk in mijn oog en continu hoofdpijn?

Ik loop nu al maanden met een drukkend gevoel in mijn linkeroog en hoofd.


Ik ben lensdragend en heb inmiddels ook een bril aangeschaft omdat ik dacht dat het aan mijn lenzen lag, maar ook met de bril op blijf ik deze klachten houden.


Ik ben ook al langs de optometrist en de oogarts geweest, maar daar bleek mijn oogboldruk, netvlies etc allemaal in orde.

Er is zelfs een 3d scan van mijn oog gemaakt en die was ook goed.

De oogarts kan helemaal niets vinden wat mij deze klachten geeft.

En nu weet ik niet meer wat te doen, want ik blijf last houden van mijn linkeroog en de oogarts kan mij niet verder helpen.


Nu heb ik inmiddels ook een verwijzing voor de neuroloog, doe ik hier goed aan om langs te gaan.


Ik ben inmiddels radeloos en weet niet wat te doen.


Hartelijk dank.


Karel

Toegevoegd na 28 minuten:
Ik heb deze klachten sinds februari en ik heb wel last van wat stress maar dat heb ik al jaren lang en toen ging het goed.

Ik vraag mij af of de oogarts wel goed zijn werk heeft gedaan.


Heb ik eigenlijk de mogelijkheid om een second opinion bij een andere oogarts aan te vragen.

Deze oogarts heeft een soort van prive kliniek waar je heel snel terecht kan, maar ik zou graag naar een oogarts in een normaal ziekenhuis willen gaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beste karel, Het kan zijn dat je mischien iets teveel stress heb waardoor je rare verschijnselen krijgt. Probeer om wat rustiger aan te doen. Het is natuurlijk onbekend dus we moeten kijken door alles wat opvalt zoals het warmere weer en dat soort dingen. Klopt het dat je het de laatste tijd druk hebt gehad?

Mijn broertje had dit ook en die is door de huisarts doorverwezen naar een osteopaat. Bleek bij hem dat zijn vier schedelbotten vast zaten. Je zou een keer kunnen kijken of een osteopaat hier iets aan kan doen?

Je hebt altijd de mogelijkheid bij elke specialist om een second opinion aan te vragen. Als ik lees wat er al allemaal voor onderzoeken gedaan zijn bij/met je oog denk ik niet dat je daar nu baat bij zult hebben. Naar mijn mening ben je juist bij de neuroloog op de beste plaats,uiteraard doe je daar ook goed aan,misschien kan deze vinden wat je mankeert en zo niet dan kun je nog altijd doorverwezen worden. Mij zal het niks verbazen als het iets neurologisch is,zeker omdat je ook een drukkend gevoel in je hoofd hebt en stress! Ik hoop dat je snel terecht kunt want vanaf februari is wel erg lang. Veel sterkte, groet vlindertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100