Bij de opticien geweest en kreeg te horen dat lenzen er alleen per maand zijn. Zie toelichting

De lenzen gaan dus 1 mnd mee,en dan krijg je weer nieuwe voor 1mnd. Vind dit erg vreemd klinken,iemand er ervaring mee ? En wat kost dit dan ongeveer per maand? Thanx!

Weet jij het antwoord?

/2500

Je hebt diverse soorten lenzen, jaar, mnd en dag lenzen. De tijd staat voor hoelang ze mee kunnen. De dag lenzen zijn dunner, de jaar lenzen dikker. Prijzen zijn per soort verschilend.

De prijzen verschillen per opticien,maar er zijn ook lenzen die langer mee gaan dan een maand dus ik zou eens verder gaan zoeken.

Ik had vroeger maand lenzen dat vond ik altijd wel makkelijk! Dan krijg je voor een half jaar en na een maand kan je hem weer weggooien. Ideaal! Nu heb ik harde lenzen en die gaan 5 jaar mee. Dat is helemaal lekker, want dan hoef je er ook nog nauwelijks aan te denken.

İk draag zelf ook lenzen op sterkte met een sterkte. Bij ons hier in Rotterdam kost het €24 per paar, en die gaan bij mij 3 a 4maanden mee.. Kleurloze lenzen met sterkte, kosten €16..

Er zijn verschillende soorten lenzen: harde- en zachte lenzen. Je hebt lenzen die je om de dag vernieuwd, lenzen die je om de maand vernieuwd en lenzen die je op het jaar vernieuwd. Ik heb zelf al enkele jaren zachte maandlenzen en het bevalt mij prima! Het nadeel van daglenzen is dat ze extreem dun zijn (ze zijn daardoor moeilijk(er) in- en uit te doen). Jaarlenzen zijn weer dikker (zelfde problemen). Daarom gebruikt bijna iedereen (met lenzen) zachte maandlenzen; deze zitten het fijnst; je draagt ze overdag en doet ze 's nachts uit. Toegevoegd na 8 minuten: Je krijgt om het half jaar 6 paar lenzen mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100