Er is een hoekje uit mijn zachte lens. Tijdelijk even niet in doen?

Ik zie net bij het uithalen van de lenzen uit het bakje dat er een hoekje uit is. Het lijkt mij onverstandig om ze nu in te doen. Wat denken jullie? Ik ben vorige week bij pearle geweest voor een nieuwe lens omdat de sterkte niet helemaal correct was.

Toegevoegd na 24 minuten:
het zijn maandlenzen.. ( nu nog proeflenzen )

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou hem niet meer gebruiken, ten eerste gaat het irriteren, en ten tweede kan de lens verder scheuren. Even op je nieuwe lens wachten!

Ik gebruik ze dan niet. maar ik heb daglenzen en dus genoeg op voorraad. Uit welk bakje eigenlijk: je eigen met gebruikte lenzen of nieuwe lenzen uit de verpakking. Toegevoegd na 29 minuten: als het proeflenzen zijn: terug naar Pearle, of het nu je eigenschuld is of niet.

Niet gebruiken! Ik heb dat ook weleens gehad en heb toen van die goedkope drogistlenzen gekocht en de tussenperiode deze gebruikt en sindsdien bewaar ik de rest van het pakje voor het geval het weer eens gebeurd.

Je kunt hem indien maar dat gaat zeker irriteren. Gewoon gelijk weggooien en een ander inzetten. Het kan gebeurd zijn met je nagels of heeft hij misschien klem gezeten tussen het lenshoudertje. Heb ik ook wel eens gehad. Dus niet alleen tijdelijk niet indien, weggooien je hebt toch andere?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100