Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kan je snel aan primolut komen?

Hallo,

Ik heb het voor woensdag nodig, en het is nu zaterdag. Ik wil hiervoor maandag of dinsdag naar de huisarts (ligt eraan wanneer hij tijd heeft). Ik weet dat ik een recept nodig heb, maar mocht ik dat van hem krijgen en hij heeft de primolut niet op voorraad, waar kan ik het dan (voor) woensdag krijgen?

Gewoon bij een apotheek als ik het recept meeneem?

Mvg

Weet jij het antwoord?

/2500

Primolut is in elke apotheek voorradig en wellicht volstaat het om er telefonisch om te vragen bij je huisarts. Reken er wel op dat niet iedereen daar even goed op reageert. Ik ken mensen die er zo rot op reageren dat ze liever gewoon ongesteld worden (als je het daarvoor wilt gebruiken). Als het op de één of andere manier niet lukt kun je het online aanvragen en zal een online arts je aanvraag beoordelen want het is een medicijn wat alleen op recept verkrijgbaar is: https://secure.dokteronline.com/process-order-add/1/1/26408/1/0/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100