Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kan het dat het lijkt of mijn antidepressiva niet weer werkt?

Het lijkt wel alsof ik terug bij af ben. Na 21 jaar naar volle tevredenheid het AD Fevarin te hebben geslikt, lijkt het sinds enige tijd niet meer te werken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zelf heb ik ook het gevoel dat mijn medicijnen minder werken,en dat kan ook,je slikt ze ook al zo lang,en je lichaam gaat daar ook aan wennen. Heb van mijn dokter nu nieuwe medicijnen gekregen,maar het nadeel is dat je daar weer aan moet wennen, met alle gevolgen van dien,misselijk trillen,daar moet je eerst weer een paar weken doorheen. Ik zou in ieder geval hier eens met je dokter over praten ik zou er wel over nadenken om te veranderen,je weet niet of iets anders weer gelijk aanslaat,en dan krijg je weer zo.n rot periode,is er misschien iets veranderd in je leven waar je nu meer gespannen van ben?dat zou natuurlijk ook kunnen,maar ga eerst even bij je dokter langs,met hem moet je dit toch regelen. Het allerbeste.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100