Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wie weet of domperiodon helpt tegen de misselijkheid / overgeven als bijwerking van venlafaxine?

wie weet of domperidon helpt tegen de misselijkheid / overgeven van de bijwerking van venlafaxine? of heeft iemand een ander idee om deze bijwerking te bestrijden

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kan werken maar is per persoon verschillend, bij mij hielp het niet veel met gebruik van venlafaxine, moet je echt overgeven dan moet je kijken of het erin blijft met domperiodon, blijf je spugen dan helpt het zowiezo niet en heb je kans dat je niet tegen de venlafaxine kan, mocht je net begonnen zijn met de venlafaxine dan kan het nog wel een maand of meer duren dat de misselijkheid minder word, ik heb erna Promahzine voorgeschreven gekregen, dat is een middel tegen wagenziek, dit hielp wel. Zorg ook dat je de Venlafaxine niet op een lege maag inneemt, dan valt het veel zwaarder en is niet goed voor je maagwand.

Ik weet niet of die domperidon goed is tegen misselijkheid, maar ik heb onlangs iets gekocht in de winkel dat helpt tegen elke soort van misselijkheid en dat is de sea band. Ik kocht dit in de as adventure en ik had het ook zien liggen in campingwinkel De Waele. Het zijn 2 polsbandjes met een bolletje dat moet drukken op een bepaalde plaats (er zit een duidelijke uitleg bij). Het kost iets van een 12,95 euro en ze zijn herbruikbaar een wasbaar. Ik heb ondervonden dat het echt helpt tegen misselijkheid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100