Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kom ik van een ontsteking in de monnikkapspier af?

Na een ongeluk lang geleden ontsteekt mijn monnikkapsspier regelmatig, er zit ook een chronische slijmbeursontsteking onder veroorzaakt door scheefstand ribben. Geen enkele arts/ fysio/ osteo etc. weet wat er aan te doen is. Op rontgenfoto's en mri was lang geleden geen afwijking te vinden. Misschien inmiddels wel maar dat weet ik niet. Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn en hoe ik hier vanaf kan komen?

Het is ook dik aan de linker bovenkant en keihard, als er met een vinger ingedrukt wordt vlamt de ontsteking direct op. Brand ook heel erg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je wellicht een AC luxatie graad 3? Of graad 2? Een fysiotherapeut die hier alles van weet is Sijmen Hacquebord, hij is erg goed. Ook Milan Andrlik is een goede fysiotherapeut, gespecialiseerd in schouderproblematiek. Hij weet ook alles over de trapeziusspier. De beste arts op dit gebied is Johan Hens (Sint Niklaas, België). Als je in Nederland een arts zoekt, is Maarten van der List iemand die goed diagnoses kan stellen, maar hij doet helaas weinig aan behandeling. Je kunt op medische fora lotgenoten vinden. Geef niet op, zoek door tot je de oplossing hebt. Dat gaat je lukken! Laat die rotpijn niet de baas worden in je leven. Ik wens je veel gezondheid en geluk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100