Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan je voet alsnog zijn gebroken na 5 maanden pijn?

Ongeveer 5 maanden geleden was ik op ski vakantie en liep ik van een trapje af en zette ik een verkeerde stap waardoor ik mijn voet heel erg verdraaide. Het was toen ontzettend dik geworden en ook blauw. Ik heb er toen 2 weken ontzettende last van gehad. Heel stom van me maar uiteindelijk niet naar het ziekenhuis geweest omdat ik eigenlijk gewoon dacht dat het gekneusd of verzwikt was. Nu 5 maanden later heb ik er nogsteeds last van. Niet alleen wanneer ik actief ben maar ook als ik gewoon zit of in bed lig. Het stroomt ook heel vaak uit naar mijn been. Het is vooral bij de middenvoetsbeentjes aan de buitenkant van de voet meer. Zou het toen toch gebroken kunnen zijn en dat het nu niet goed is gegroeid waardoor ik nu pijn heb?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, het kán zijn dat je voet toch gebroken is, daar moet je je huisarts naar laten kijken. Maar ook van een kneuzing kun je nog lang last hebben, óók als je meteen met je voet omhoog bent gaan zitten, en goed gekoeld hebt etc.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100