Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heb k ik een hersenschudding en moet ik naar de huisarts gaan?

Zaterdag had ik een feest. Voor dit feest heb ik 1500 mg ibuprofen geslikt vanwege buikpijn. Op dat feest heb ik nogal veel gedronken en ook wiet gehad. Na een uur heb ik mn hoofd tegen een muur gestoten en een bult op mijn hoofd gekregen. Een uur later heb ik nog harder m'n hoofd gestoten tegen een rand. Ik zelf herriner me niks meer van wat er na Is gebeurt, maar ik wist de hele tijd niet wie iedereen Was en ben heel vaak weggevallen. Ik ben ook flauwgevallen maar Was binnen 2 minuten weer bij. Het Is nu maandag en ben ziek naar huis gegaan omdat ik heb overgegeven en te duizelig Was.

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet zo slim bezig ben je, heb je inmiddels hopelijk wel door. Neem nooit een pijnstiller in zonder de werking te weten of zonder de bijsluiter te lezen en dit ook na te leven. Als je ziek bent, je ziek voelt, niet naar een feestje gaan. Medicijnen, daarbij alcohol en dan ook nog drugs..., niet slim, hoor. Je bent een paar keer gevallen , hoofd gestoten , buiten westen/knock out -hoe kort ook- geweest. Je weet niet meer wat er precies gebeurd is en je weet wist niet meer wie iedereen was... Bel de HAP (huisartsenpost) en vertel je verhaal aan de verpleegkundige die de telefoon beantwoordt. Daar krijg je een goed antwoord, wij kunnen alleen maar raden naar de gevolgen van deze , laat ik tactvol blijven , domme acties. Heb je een hersenschudding, kan. Moet je naar de huisarts, mogelijk. Antwoord Bel de HAP en vertel je verhaal. mogelijk moet je naar de huisartsenpost om alsnog bekeken te worden door de dienstdoende huisarts. Ga niet ineens naar de HAP toe, éérst bellen altijd! Dan hoor je of je mag komen. Echt , eerst bellen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100