Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

voel ik me nu zo beroerd van de tandarts verdoving ?

6 september een flinke kies laten trekken, en heb 3 injecties gehad. In de week erna 4 kilo kwijt, terwijl ik niet minder ben gaan eten. Nu merk ik sinds afgelopen zondag dat ik in de avond koorts krijg, en overdag soms geen gevoel in mijn benen.
Ik heb al eens jaren geleden een probleem gehad met een verdoving. Toen kwam ik onder de galbulten te zitten.
Moet ik nu met deze bevindingen terug naar de tandarts?
En wat mij wel zorgen baart is dat alles eruit moet de komende maanden.
Ik heb paradontites in mijn mond.
Graag een reactie
Vr gr petra

Weet jij het antwoord?

/2500

Zes september is eigenlijk al een beetje te lang geleden om nog een link te kunnen leggen met de verdoving, al lees je wel eens van complicaties van dien aard. Dat is dan echter meestal kort erna, en in de praktijk ook snel weer over. Je kunt dit natuurlijk aankaarten bij de tandarts en dat zou ik ook zeker doen, maar ik denk eerlijk gezegd dat je met deze klachten beter even langs de huisarts kunt. Want hoewel de verleiding groot is verbanden te zien, HOEFT het natuurlijk totaal geen verband met elkaar te houden. En dat moet je zeker even goed laten uitzoeken.

Bronnen:
http://www.bosscherstichting.org/nl/inform...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100