Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kom ik af van mijn vreselijke jeuk?

Al sinds de zomer heb ik last van een gekmakende jeuk die overal zit, met name na het douchen. Ik heb al van alles geprobeerd: meerdere keren van shampoo en badschuim gewisseld, ander wasmiddel en wasverzachter, geen wasverzachter, dekbed chemisch laten reinigen, cv ketel voor warm water warmer gezet, nieuwe douchekop. Niets helpt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het bijv ook door de droge lucht in huis komt zodra de cv aangaat kan je, als je dat nog niet hebt, waterbakjes aan de cv hangen. Dat helpt wellicht iets. Verder idd smeren, smeren, smeren! ik las hierboven goede tips. Blijft de jeuk laat je dan doorsturen via huisarts naar de dermatoloog. Misschien heb je wel psoriasis en daar zijn ook weer middeltjes tegen. Shampoo en douchecreme zonder parfum kan je bij drogist en geloof ook supermarkt kopen, het heet Neutral. sterkte met de jeuk. Heel irritant is het weet ik uit ervaring. oh je zou trouwens ook nog eens kunnen kijken of je niet beter alleen katoen kunt dragen bijv. Wie weet dat dat ook scheelt. En minder vaak douchen! elke dag is echt niet nodig!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100