Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Is het gevaarlijk om met vocht achter je trommelvlies in een achtbaan te gaan?

Ik ben een geruime tijd al verkouden heb heb hierdoor ook vocht achter me trommelvlies gekregen.
Echter ivm de druk in een achtbaan vraag ik mij af of het gevaarlijk is om met vocht achter je trommelvlies in een achtbaan te gaan of dat ik dit beter kan laten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo! Dit kan gevaarlijk zijn, Vocht achter je trommelvlies onstaat uit een verkoudheid of virus dat verwaarloost is . Daarom kan je proberen met deze middelen het op te lossen zodat je geen last ervan hebt: - Spoel een paar dagen met zoutwater (of snuif het op) & veel kauwen op kauwgom & stomen! ga gebogen zitten over de stoommachine en leg een handdoek over je hoofd en stomen maar!. Als dit niet werkt : - 1 hele week Cirrus innemen en celestone druppels gebruiken. (dit kan je normaal bij de apotheek afhalen zonder voorschrift) -Als dit niet werkt kan je beter meteen naar de dokter gaan hoogstwaarschijnlijk gaat hij je Marum Verum D12 voor poliepen voorschrijven. Dit helpt normaal ook al wat aan het herstel. -Pas op, als je het vocht als meer als 1,5 week hebt ga dan onmiddelijk naar een kno arts (=dokter voor aandoeningen aan keel, neus en oren) Hij/zij kan je beter helpen als een gewone dokter! -Handige tip : Wanneer je merkt dat je oren "dichtslaan" knijp dan voorzichtig je neus dicht. Doe alsof je blaast, maar dan met de neus en de mond dicht. Deze actie zorgt er ook voor dat de oren weer "openspringen". Hopelijk helpt dit je een beetje verder. P.s. ik heb er even een foto bijgevoegd voor te laten zien wat in je oor zit! Toegevoegd na 1 minuut: sorry de foto lukt niet --> de link --> http://medischcontact.artsennet.nl/artikel-2/17538/antwoord-200638.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100