Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoelang duurt een verrekking van de binnenband van je knie?

6 weken geleden kreeg ik bij voetballen, dmv een sliding een schop tegen mijn knie en had direct last aan de binnenkant van mijn knie, ik kon de wedstrijd wel uitspelen met wat lichte pijn, maar na de wedstrijd kreeg ik er echt last van, mijn knie werd niet blauw of dik, maar ging toch naar het ziekenhuis voor nadere controle en daar werd mij verteld dat de binnenband verrekt was.


Gisteren heb ik weer geprobeerd te voetballen en dat ging op zich goed, ik kan rennen en sprinten en draaien zonder pijn, alleen hard schieten m,et links geeft nog wat pijn en ook als ik mijn been optil voel ik het nog trekken en geeft dan een soort pijn wat lijkt alsof er een elastiekje tegen je been wordt aangeschoten.


Nu vraag ik mij dus af hoelang kan het duren voordat deze band volledig hersteld is, zodat ik weer helemaal pijnvrij ben?


Alvast bedankt voor de reacties. :-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit kan ongeveer 3 maanden duren, het zal uit zichzelf herstellen, mits je je houdt aan de adviezen (oefeningen en rustmomenten) van je arts.

Bronnen:
www.thuisarts.nl

Dat ligt helemaal aan hoe erg hij verrekt is! Ik ben nu zelf al twee jaar onder de pannen bij de fysio en voel het zo nu en dan nog steeds! ( als ik op hoge hakken loop, sqatten tijdens sporten, dagje winkelen enz) succes ermee!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100