Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Duizeligheid vanwege stress, iemand idee of mijn verhaal klopt? zie uitleg

Sinds eind april na een migraine aanval ben ik elke dag duizelig. De dokter stuurt me steeds weg en zegt dat ik stress heb terwijl ik dat niet heb. Ben trouwens 18 jaar. Ik moet elke dag propranolol slikken maar merk hier nog niks van. De duizelingen zijn er 24 uur per dag. Iemand idrr eat ikvhier tegen kan doen? Zijn mijn ogen slecht? Komt het door de migraine? Moet ik weer langs gaan bij die dokter die me toch altijd wegstuurt?

Toegevoegd na 1 uur:
Heb er geen hoofdpijn bij.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als ik jou was zou ik terug gaan naar de huisarts en er op staan dat hij verder kijkt dan je weg te sturen en op stress te gooien. Als je zelf zeker weet dat je geen stress hebt moet je dat tegen hem zeggen, en als hij je weer weg stuurt en zegt dat het stress is zou ik als ik jou was naar een ander huisarts gaan voor second opinion. Het kan ook zijn dat je oren verstopt zit want je evenwichtsorgaan zit in je oren dus daar kan je duizelig van zijn, maar of je daar ook hoofdpijn van kan krijgen weet ik dus niet. Toegevoegd na 5 minuten: Je schrijft wel dat je 18 bent maar 18 jarige kunnen ook stress hebben, Op alle leeftijden kan je stress hebben, het betekend niet dat alleen oudere stress kunnen hebben

Heeft je arts je bloeddruk gecontroleerd want propranol kan ernstige bloeddruk verlaging geven,wat dan weer een duizelig gevoel geeft. Stress kan inderdaad ook duizelig gevoel geven maar dat zou volgens mij dan enkel maar in opstoten zijn en niet gedurende de hele dag. Dus zeker terug naar de dokter,kies eventueel een andere.

Duizeligheid is een bekende bijwerking van Propranolol. Ik zou je adviseren dit te overleggen met je huisarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100