Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb een drukkend gevoel net onder mijn borstkas, wat kan dit zijn?

Gisteren had ik last van mijn kaken en nu heb ik een drukkend gevoel net onder mijn borstkas, last van duizeligheid en ben misselijk. Ik heb gisteren wel 3 anticonceptiepillen ingenomen maar dat was omdat ik die vergeten was. Ook heb ik last van een spierpijnachtig gevoel in mijn linkerarm en ben heel erg moe terwijl ik gewoon goed geslapen heb.

Weet jij het antwoord?

/2500

Veel kans dat de oorzaak te zoeken is bij uw pil,neem nooit extra pillen als u die eens vergeten bent,waarschijnlijk spelen een te hoog gehalte aan hormonen een rol in uw klachten.Leg uw probleem anders eens voor aan uw arts.

als je de pil vergeten bent en je neemt er 3 tegelijk ben je ook niet goed beschermd trouwens. Je moet nu dus ook andere anticonceptie gebruiken. Toegevoegd na 1 minuut: je kan met de klachten die je beschrijft de huisarts beter gaan bellen. Het kan zeker met je hart te maken hebben namelijk!! Als je de huisarts niet te pakken krijgt de dokterstelefoon bellen!

Wanneer een man zich met deze klachten bij de dokter meldt, zal in 1e instantie gedacht worden aan hart problematiek. Omdat nog niet zo lang geleden gebleken is dat hartproblematiek zich bij vrouwen anders uit, zou je kunnen concluderen dat de inname van zoveel anticonceptie de 'boosdoener' is. Ga sowieso langs de huisarts. Je hebt maar een hart!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100