Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

asl ik op mijn pols druk doet het veel pijn maar hij is niet dik en blauw de pijn wordt wel erger moet ik naar de dokter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je ergens tegenaan gestoten of is er iets opgevallen? Het gan namelijk gekneusd zijn, ook als je niks ziet. Als je het gevoel hebt dat de pijn echt 'in' je pols zit, kan het ook een soort verrekt spiertje zijn. Als het binnen een week niet over is ff naar de dokter zou ik zeggen..

Het zou kunnen komen, doordat het licht gekneusd is, ik zou even rustig aan doen, en als het daarmee nog niet over is naar de dokter gaan, die weet het altijd nog het beste.

Hallo. Ik herken mezelf in het verhaal en bij mij was het zo dat ik dus een carpaal tunnel syndroom had! Ik had ook veel pijn als ik op mijn pols drukte en ben daarom naar huisarts gegaan! Deze heeft mij toen doorverwezen naar een plastisch chirurg! Heb toen wat testen moeten ondergaan en daaruit bleek dat ik dus carpaal tunnel syndroom had! Dit kan verholpen worden d.m.v een operatie! Dit kan onder plaatselijke verdoving of onder narcose! Bij mij is het onder narcose gebeurd en dat was maar goed ook, want er bleek ook nog een ander ding te zijn, waardoor ik pijn had! Mijn pezen bleken namelijk ook met elkaar vergroeïd te zijn en de zenuw bleek vergroeïd te zijn met weefsel. Dit hebben ze ook gelijk verholpen! Na zo'n operatie heb je wel ff flink pijn! Maar dat had ik er wel voor over, want heb nu geen klachten meer! Dit was vorig jaar Oktober! Ik hoop dat je wat aan het antwoord hebt! Op internet is veel info te vinden over een carpaal tunnel syndroom! Heel veel sterkte! Hoop dat je snel weet wat het nou is! Groetjes horselover1982 ;-)

Ga eens naar een site van een hand- en polscentrum. Hier vind je alle mogelijke aandoeningen van hand en pols, wellicht herken je jezelf in één van deze