Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Sinds ik andere tijden slaap ben ik down, hoort dit erbij?

Nu sinds een paar dagen slaap ik rond normale tijden, alleen ben ik nu echt down, voel me echt naar de klote kan dit komen door dat ik van ritme verander?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja je lichaam is gewend te slapen op het tijdstip dat je eerder ging slapen. En nu je veranderd bent van ritme moet je lichaam daar aan wennen.

Het zou kunnen, dat je lichaam even moet wennen aan deze omslag, want je hebt behoorlijk roofbouw op jezelf gepleegd. Maar wat ook zou kunnen is, dat het een geestelijk "iets" is, bijvoorbeeld dat jij je verzet, omdat je eigenlijk niet meer wilt slapen dan die 2 uur. Geen idee, waarom je zo weinig sliep natuurlijk, maar stel de reden is een computerverslaving. Ik neem dit voorbeeld even, omdat dit een vaak gehoord en gelezen probleem is. Dan kan het nu zo zijn dat je, omdat je niet toegeeft aan die verslaving, je geestelijk rot voelt. Dat zijn dan de symptomen van stoppen met die verslaving. Mocht dit jouw reden zijn van je zo down en rot voelen: onderstaand wat meer info en op internet is nog veeeeeel mee te vinden. http://www.1001symptomen.nl/verslavingen/computerverslaving

Heb dit zelf ook meegemaakt, je lichaam is een inhaalslag aan het maken. en dat duurt even voordat dat ritme gewoon is geworden, en dan voel je vaak nog zo moe en down.alles komt er nu uit Dat moet je echt de tijd gunnen. Wel proberen om overdag goed te wandelen in de buitenlucht. succes

Bronnen:
http://www.medicinfo.nl/%7B4c135c96-e626-4...

> 'hoort dit erbij?' > waarbij? Maar het kan zijn dat als je je slaapritme en tijd dat je naar bed gaat verandert dat je daar chagrijnig van wordt omdat je een ander patroon aanhoudt. En het ligt er natuurlijk ook aan hoe je je inspant overdag.. Misschien ben je 's avonds meestal rustig tv aan het kijken en ga je nu naar de sportschool of het huis stofzuigen om maar wat te noemen. Dat kan ook invloed hebben. Of ik zit er helemaal naast natuurlijk.. groetjes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100