Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Brandende stekende pijn in mijn linker long, wat kan dit wezen ?

Sinds een aantal weken heb ik een paar keer per dag een brandende stekende pijn in mijn linker long. Het komt van diep binnen. Het duurt een paar seconden en dat is het ook weer weg. Wat zou dit kunnen wezen, is een afspraak bij de huisarts noodzakelijk ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat kan van alles zijn. Wat zou je er van denken om eens naar de huisarts te gaan? Met longen moet je niet spotten. Zelfs een forse longontsteking kan een echte bedreiging zijn. Maar ook spierpijn kan het zijn, terwijl je denkt dat het je longen zijn. Er zijn ook nog erger dingen, maar een ritje naar de huisarts/ specialist kan veel angst wegnemen.

Die pijn die je voelt,dat zal een spier zijn in de buurt van je longen. Ik denk niet dat je zelf zonder onderzoek kan zeggen dat het je long is. Heb je ,je soms verrekt? dan heb je ook zo,n stekende pijnhap Kijk het nog even af, en ga dan naar h,a. Beterschap.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100