Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Groeipijn of niet?

Hallo iedereen,

Ik ben een jongen van 15 jaar en 7maanden.

ik ben 168cm en heb sinds een paar weken hevige samentrekkingen in mijn knieën maar de meeste pijn zit in mijn rechter knie en ik heb een beetje last van mijn enkels. Dus ik denk dat dit groeipijn is maar wanneer groei ik dan?

Ik heb het al 2 weken en een paar dagen geleden was het echt erg, maar ik ben niet geroeid..

Is het soms zo dat je groeipijn krijgt en dat je na een paar weken pas gaat groeien?

Ouders lengte: Vader: 171cm
Moeder: 164cm
BVD!

Toegevoegd na 1 minuut:
Bij dat je pas na een paar weken gaat groeien bedoel ik na een paar weken na de hevige groeipijn.

Toegevoegd na 21 minuten:
Misschien hebben jullie hier iets aan:

Ik heb vooral last achter en naast mijn knieschijf, volgens mij is dat kraakbeen.. hoop dat jullie hier iets mee kunnen .

Toegevoegd na 1 uur:
Bij dat plaatje heb ik zo ongeveer aangegeven waar ik last heb. De X heb ik het hardst last, de x en x ietsjes minder op dit moment.

Weet jij het antwoord?

/2500

het lijkt meer op een knieblessure, ik had zelf groeipijnen en het was aan beide kanten van mijn schouders en schenen, Het was een zeurende pijn en soms met heftige scheuten. De dokter heeft toen kalktabletten voorgeschreven met de geruststelling dat het groeipijn was ben ik de hoogte ingeschoten Ander kenmerk is dat het niet langer dan enkele maanden duurt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100