Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kun je dmv een voorhoofdholteontsteking een slechte adem aan overhouden ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De slechte adem komt vaak voor bij een Bijholte ontsteking. Dit zijn de holtes die net onder je ogen liggen. Een bijholte ontsteking kan net zo pijnlijk zijn als een voorhoofdholte ontsteking.

Ja, zolang de ontsteking duurt, kan een ander dit ruiken aan je adem. Bij een ontsteking gaan je witte bloedlichaampjes aan het werk om de ontsteking ahw. 'op te eten', en de afvalproducten daarvan ruiken niet fris... Waarschijnlijk heb je ook een vieze smaak in je mond hierdoor. Flink stomen helpt, en je zou bisolvon (bedoeld voor vastzittende hoest, maar het helpt ook voor vastzittend slijm in je holtes!!) kunnen nemen, zodat je beter kunt snuiten. Beterschap!!

Wat ik uit je vraag begrijp is, dat de ontsteking niet meer aanwezig is en je toch nog een slechte adem hebt. Als een ontsteking weg is, dan is de slechte adem in principe ook weg. Ik raad je dus aan terug te gaan naar je behandelend arts om na te laten kijken, of je inderdaad geen ontsteking meer hebt zitten en wat de reden is van je slechte adem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100