Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

hoe diep moet een wond zijn voor een hersenfractuur?

mijn vriend is net tegen een punt van de kast aangerend en heeft nu dus een gat in zijn hoofd. nu dus het probleem dat we erg bang zijn dat hij een hersenfractuur heeft gekregen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Er zou hooguit sprake kunnen zijn van een lichte hersenschudding. Bij een serieuze hersenfractuur stel je geen vragen op goeievraag maar bel je gewoon 112... (Dan zou je vriend buiten westen op de grond liggen)

Je moet met spoed naar de hulp toe.als je je hoofd zo hard stoot dan zou je er niet eens meer bij moeten nadenken,zo snel mogelijk laten checken.

Als hij een gat in zijn hoofd is moet hij sowieso naar het ZH om te kijken of het gehecht moet worden,ze checken dan ook meteen zijn reacties om te zien of er meer an de hand is. Vraag me wel af wat jij onder een "gat"verstaat,bloed het erg of is het meer een flinke schram? Is hij buiten westen geweest? Hoe is zijn reactievermogen op dit moment? Als je dit allemaal hebt gecontroleerd kun je ook de huisartsenpost bellen om te vragen wat je het beste kunt doen! Sterkte en groet,vlindertje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100