Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb last van een soort drukkende, lichte pijn, linkerkant, ten hoogte van de navel, straalt uit naar linker zij. Wat voor orgaan(en) zitten daar?

Sinds 2 week last van. soms gaat het weg en dan is het er weer. Het zit zeg maar tussen de navel en bovenkant heupbeen. Korte steekjes. Ben ook erg moe.

Weet jij het antwoord?

/2500

Daar zit je darmen .. Miss heb je last van kolieken... Neem als je last blijft houden contact op met je huisarts ...

Dat ZOU een lichte ontsteking van je darm kunnen zijn. Bij twijfel: ga even langs de huisarts. Die voelt even en weet precies wat daar zit en wat het kan zijn.

Is het niet zo pijnlijk wanneer je er met drie vingers op drukt, maar heel erg pijnlijk wanneer je de vingers in één snelle beweging weer los laat? Dan kan het duiden op een blinde darm ontsteking. Ik zou sowieso even een afspraak maken bij de huisarts.

Hier is maar een antwoord mogelijk: Maak een afspraak met je huisdokter, die heeft er meer verstand van. Tot aan die afspraak: drink voldoende water en thee (zonder suiker), zo'n anderhalve liter in totaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100